• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dačić: Karadžić prenio saznanja policiji

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije bio u petak u policiji i prenio saznanja o dešavanjima u Đenovi.

 Dačić: Karadžić prenio saznanja policiji Izvor: MONDO

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomnislav Karadžić prenio svoja saznanja policiji o neredima u Đenovi najavivši da će sve o tome što se dešavalo u Italiji biti istraženo.

Dačić je rekao da je Karadžić u petak bio u policiji, dodajući da ne zna šta je govorio jer je to policijski, a ne posao za ministra.

Ministar je ponovio da je u toku policijska istraga o incidentima u Đenovi, kada su huligani iz Srbije pravili nerede i doveli do prekida utakmica reprezentacija Italije i Srbije.

"Istraga je u toku i u narednom periodu pokazaće šta se krije iza toga", rekao je Dačić, dodajući da policija vodi istragu i o razlozima i motivima napada na reprezentativnog golmana Vladimir Stojkovića.

Dačić je poslije razgovora sa predstavnicima reprezentativnog sindikata policije rekao i da se očekuje da sud u Italiji izrekne presude huliganima i da će onda biti poznato da li će neki od njih biti protjerani, odnosno deportovani u Srbiju, ili će ostati da služe kaznu u Italiji.

Prema njegovim riječima, od kvalifikacije krivičnih djela zbog kojih huligani budu osuđeni zavisi i da li će srpska policija moći da reaguje prilikom njihovog povratka u zemlju.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC