• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posebna zaštita za Fiorentinine Srbe

Uprava Viole tražila posebne mjere bezbjednosti za igrače Fiorentine na nedjeljnom gostovanju u Đenovi protiv Sampdorije.

 Posebna zaštita za Fiorentinine Srbe Izvor: MONDO

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović i njegov tim, koji u nedjelju igra protiv Sampdorije u Đenovi, imaće posebne mjere obezbjedjenja, odlučila je policija tog grada na vanrednom sastanku.

Uprava Fiorentine obavijestila je policiju Đenove da u tom timu ima više srpskih igrača, pored trenera Mihajlovića, koji je u utorak prisustvovao utakmici Srbija-Italija na stadionu "Luiđi Feraris", prenio je sajt lista "Sekolo XIX" iz Đenove.

Zbog toga je, dodaje se, određena posebna mjera bezbjednosti. Iza klupe Fiorentine biće raspoređen "živi štit" koji će činiti uglavnom službenici stadiona.

List navodi i da, prema navodima policije, "ultra" navijači Đenove ipak nemaju namjeru da se svete za događaje od utorka.

Uoči meča Fiorentina - Sampdorija, Mihajlović je izjavio da je "razočaran" zbog nereda koje su u Đenovi izazvali srpski navijači, a koji nemaju nikakve veze s fudbalom.

"Moja osjećanja idu od gorčine do razočaranosti. Otišao sam u Đenovu s željom da gledam svoju reprezentaciju kako igra, a vidio sam nasilje i mnogo straha. To su stvari koje nemaju veze s fudbalom i zbog nekoliko pseudo navijača moja reprezentacija nije mogla da igra", rekao je on.

Mihajlović je rekao i da, ukoliko mu navijači budu zviždali, to neće biti zbog incidenata u Đenovi, već zbog "straha od protivnika".

"Ako mi budu zviždali, to me neće zanimati... Ljajić neće trpeti zbog eventualnih zvižduka. Ko dolazi s tih prostora kao ja, može da se plaši bombi, a ne zvižduka", kazao je Mihajlović.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC