• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Lacio ne posustaje, odlični Krasić

Lacio pobijedio u Bariju 2:0 i zadržao se na čelu tabele. Srpski reprezentativac iz Juventusa upisao dve asistencije.

 SERIJA A: Lacio ne posustaje, odlični Krasić Izvor: MONDO

Milan je u subotu uveče došao na vrh tabele Serije A pobjedom nad Kijevom, u nedjeljnom matineu Inter je savladao Kaljari i izjednačio se sa gradskim rivalom, sa po 14 bodova, ali je uveče Lacio nastavio sjajnu seriju i ponovo prestigao milanske klubove.

Rimski "nebesko plavi" slavili su u Bariju - 2:0. Oba gola dali su u drugom poluvremenu, a strijelci su bili Ernanez i Flokari.

Šampion Italije i Evrope pobijedio je Kaljari golom Samjuela Etoa u 39. minutu. Kamerunac se oslobodio čuvara i precizno ciljao sa ivice šesnaesterca.

Time se "osvetio" domaćin navijačima koji su ga pogrdnim povicima vrijeđali na rasnoj osnovi.

U timu Rafe Beniteza igrao je Dejan Stanković (cijelu utakmicu). Kapiten reprezentacije Srbije imao je priliku da se upiše u strijelce, ali je njegov udarac glavom završio pored gola.

Fiorentina je poslije sedmog kola prikovana za dno tabele. Siniša Mihajlović i njegovi puleni vodili su protiv Sampdorije u Đenovi sve do 81. minuta, a onda su za nešto više od 60 sekundi primili dva gola i izgubili utakmicu - 1:2.

Viola je povela već u šestom minute golom Marka Markionija. Preokret je bio ekspresan! Prvo je Švajcarac Rete Cigler izjednačio, da bi već u sljedećem napadu tri boda obezbijedio Antonio Kasano.

Za Fiorentinu je igrao Adem Ljajić, ali je zamijenjen u drugom poluvremenu. Tim iz Firence ima samo pet bodova i veliko je pitanje da li će srpski stručnjak ostati na klupi Fiorentine poslije ovog poraza.

Juventus ulazi u pravu formu, onu koju već godinama čekaju navijači torinskog kluba. Juve je deklasirao na KomunaleuLeće sa 4:0. Za Bjankonere igrao je Miloš Krasić. Srpski reprezentativac bio je asistent kod trećeg i četvrtog gola, a malo je nedostajalo da se upiše i u strijelce. Umjesto mreže pogodio je stativu.

U prilog Juventusu, ali i ostalim klubovima iz vrha ide remi Napolija. Napolitanci su na gostovanju protiv Katanije dugo vodili golom Kavanija, međutim u pohodu na nova tri boda spriječio ih je Gomez.

Ka vrhu napreduje i Palermo. Na stadionu Renco Barbera kao bosi po trnju proveli su se fudbaleri Bolonje. Palermo je slavio sa 4:1.

Breša je izgubila kod kuće, a iznenađenje je napravilo Udineze, kome je ovo bila tek druga pobjeda. Gol vrijedan tri boda postigao je Bernardo Koradi u 80. minutu.

Ćezena i Parma podijelili su bodove – 1:1.

Trojica navijača Lacija uhapšena su u Rimu u nedjelju (danu kada Roma dočekuje Đenovu) zbog posjedovanja oružja. To se desilo kada je policajac primijetio mačetu ispod sjedišta automobila u kome su se nalazili.

Poslije pretresa, u automobilu su pronađene palice za bejzbol, noževi, štangle, dva štapa, teniski reket i skijaška maska.

Obezbjeđenje na utakmicama pojačano je poslije prošlonedjeljnih incidenata u Đenovi prilikom gostovanja Srba.

Parovi i rezultati 7. kola:

Kaljari - Inter 0:1 (0:1)
/Eto 39/

Breša - Udineze 0:1 (0:0)
/Koradi 80/

Katanija – Napoli 1:1 (0:1)
/Gomez 69 - Kavani 39/

Ćezena – Parma 1:1 (1:1)
/Bogdani 17 - Zakardo 28/

Juventus – Leće 4:0 (3:0)
/Akvilani 13, Melo 34p, Kvaljarela 44, Del Pjero 82/

Palermo – Bolonja 4:1 (2:0)
/Pastore 17, Iličić 24, Pinilja 47, Baćinović 83 – Di Vajo 66/

Sampdorija – Fiorentina 2:1 (0:1)
/Cigler 81, Kasano 82 - Markioni 6/

Bari - Lacio 0:2 (0:0)
/Ernanez 52, Flokari 61/

subota:

Milan – Kjevo 3:1 (2:0)
/Pato 18, 30, Robinjo 90+3 – Ibrahimović 70a.g/

Roma – Đenova 2:1 (1:0)
/Borielo 34, Brigi 53 - Rudolf 78/

TABELA: Lacio 16, Milan 14, Inter 14, Napoli 12, Palermo 11, Juventus 11, Sampdorija 10, Kjevo 10, Katanija 9, Breša 9, Roma 8, Ćezena 8, Đenova 8, Bari 8, Leće 8, Bolonja 7, Kaljari 7, Udineze 7, Parma 6, Fiorentina 5 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC