• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vjerovali ili ne - novo navijačko nasilje

U senci trijumfa Vojvodine nad Hajdukom u Kuli ostaće incident koji se dogodio u 60. minutu, a koji su izazvali navijači iz Novog Sada.

 Vjerovali ili ne - novo navijačko nasilje Izvor: MONDO

Uprkos svemu što se dešavalo u Đenovi i prijetnji države da će se što hitnije obračunati sa huliganima (Koliko puta smo ovo čuli?), takozvani navijači su još jednom potvrdili da policiji, klubovima i svim ostalim državnim organima zaduženim za ovaj problem neće biti nimalo lako u toj borbi.

Huligane zbog kojih je prekinut meč u Đenovi između Italije i Srbije očekuju teške kazne od italijanskog pravosuđa, ali ni to nije dovoljno da se njihove kolege iz Novog Sada dozovu pameti.

U jednom trenutku sa južne tribine na teren je doletio topovski udar, uslijedila je jaka eksplozija, što je igrač Hajduka iskoristio i pao na zemlju, više teatralno nego što mu je život bio ugrožen. Ali, šta da se on ili bilo ko drugi nalazio bliže ekploziji, a mogao je vrlo lako jer se baš u tom trenutku na tom dijelu terena ukazivala pomoć drugom igraču?

Za razliku od Krejga Tomsona, Milenko Vukadinović sačekao je oko 20-ak minuta i odlučio da isprazni dio tribine na kojem su bile smještene pristalice Vojvodine. Meč je nastavljen, a Vojvodina u 86. minutu stigla do pobjede.

Firma je prva nastradala, ostaje samo pitanje da li će Vukadinovićev primjer slijediti i ostale sudije na drugim terenima i prema drugim navijačima...

Evo kakvo je obezbjeđenje bilo u Lučanima na utakmici Sloboda Sevojno Point - Crvena zvezda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC