• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Spreman sam!

Partizanova posljednja linija će u Bragi (utorak, 20.45) biti slabija za suspendovanog Jovanovića, ali jača za Mladena Krstajića.

 Krstajić: Spreman sam! Izvor: MONDO

Partizanov veteran ove sezone, maltene, igra samo evropske utakmice. Međuprostor je po pravilu rezervisan za oporavak od povreda, koje nikako da ostave na miru tridesetšestogodišnjeg asa.

Mada mu nedostaje kontinuitet igara, Krstajić je svakako dovoljno iskusan da i poslije pauze može da odigra utakmicu "na šmek" i ulije sigurnost ostatku defanzivne četvorke ispred Vladimira Stojkovića.

"Vjerujem da ću u Bragi zauzeti svoje mjesto. Trenirao sam bez lopte i promjene pravca, obavio sve neophodne terapije, a što je najvažnije - ne osjećam bol", rekao je Krstajić dnevnom listu "Sport".

Nekadašnji reprezentativac svjestan je da predstojeća nedelja može mnogo toga da odluči, pošto je četiri dana poslije duela Lige šampiona u Portugalu, na rasporedu i "vječiti derbi" na Marakani.

"Imamo snage da ostvarimo dva dobra rezultata, ali trenutno smo posvećeni samo Bragi, jer dva meča sa Portugalcima odlučuju o zimi u Evropi, a to nam je jedan od ciljeva. Moramo biti mudriji i budniji nego protiv Šahtjora i Arsenala. I sa više samopouzdanja".

Krstajić je umjereni optimista u pogledu odigravanja utakmice sa Crvenom zvezdom.

"Poslije događaja u Đenovi, normalno je da Partizan traži garancije za bezbjednost. Nadam se da, ipak, neće biti problema. Mi smo narod koji može da pokaže i lijepo lice poslije nekih skandaloznih događaja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC