• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Odbrana iz Donjecka, napad iz Brisela

Trener Partizana priželjkuje da njegovi fudbaleri u meču sa Bragom objedine najbolje detalje iz nekih prethodnih utakmica.

 LŠ: Odbrana iz Donjecka, napad iz Brisela Izvor: MONDO

Tabela poslije dva odigrana kola jasno pokazuje ko je ko u H grupi Lige šampiona: Arsenal šest bodova, Šahtjor šest, Partizan nula, Braga nula bodova.

Trebalo bi da se dogodi sportsko čudo, pa da se neko iz "donjeg doma" umiješa u trku za mjestima koja vode među 16 najboljih timova Evrope.

Svjestan je toga i trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević, koji je pred utakmice sa Bragom (19. oktobra u gostima, 3. novembra u Beogradu), rekao da će se u tom dvomeču rješavati pitanje osvajača trećeg mjesta. Taj tim će se naredne godine uključiti u "nokaut" fazu Lige UEFA...

"Utakmicu u Bragi ne posmatram izdvojeno, nego i kao pripremu za meč u Beogradu. Odigraćemo 180 minuta, pa ko bude bolji, igraće u Evropi i na proljeće", rekao je Stanojević pred let za Porto.

Zdravstveni bilten nije loš. Mladen Krstajić "sigurno igra", Nemanja Tomić je dobio udarac na treningu u nedelju i "pod velikim je znakom pitanja". Moreira se vratio u stroj, ali "ne na način koji od njega očekujemo".

Ipak...

"To su minimalni problemi za nas", jasan je Stanojević.

Problema ima i njegov kolega Domingoš Pasijensija, ali takođe i sasvim dovoljan broj kvalitetnih zamjena. Sve se, dakle, svodi na to da li će Partizan odigrati na nivou koji traži evropska elita.

"Želja mi je da odigramo u fazi odbrane kao u Donjecku, a da budemo opasni kao u Briselu", recept je uspjeha u Portugalu.

Mladi Aleksandar Lazevski vjerovatno će zauzeti mjesto pored lijeve aut-linije umjesto Kizita.

"Ekipa Brage je nepoznanica za nas, kao i mi za njih. Zato mi je teško da pričam na temu kakva nas utakmica tamo očekuje, ali siguran sam da će biti neizvjesna".

Lazevski je obećao da će se crno-bijeli potruditi da "iskoriste sve njihove mane".

"Želja nam je da nametnemo naš stil igre i vratimo se srećni i zadovoljni u Beograd".

Zvanični trening na stadionu Munisipal (kapacitet 30.000 mjesta) zakazan je za 20 časova, a utakmica u utorak u standardnom terminu - 20.45.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC