• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Mihajlović završio posao u Firenci?

Sedam utakmica, jedna pobjeda, dva remija, četiri poraza, pet od mogućeg 21 boda i posljednje mjesto Serije A.

 Da li je Mihajlović završio posao u Firenci? Izvor: MONDO

To je startni bilans Siniše Mihajlovića (41) u svojstvu trenera Fiorentine.

Uprkos činjenici da ne može da računa na veliki broj ključnih igrača, koji su što povrijeđeni (Stevan Jovetić, Gaetano D'Agostino), što suspendovani (Adrijan Mutu), Mihajlović polako gubi naklonost navijača Fiorentine, samim tim i italijanske sportske javnosti.

Iako u klubu tvrde da i dalje čvrsto stoje iza mladog trenera, koji je ljetos doveden iz Katanije da poslije šest sezona zamijeni Ćezarea Prandelija, mediji već polako spekulišu sa ljudima koji bi mogli da naslijede Mihajlovića na klupi Viole.

U vrhu liste su bivši selektor Brazila, Karlos Dunga i njegov sunarodnik i bivši saigrač, prošlosezonski trener Milana, Leonardo.

Novinari su navodno vidjeli sportskog direktora Fiorentine Pantelea Korvina kako ruča sa Dungom i odmah to povezali sa pripremom terena za smjenu Mihajlovića.

Navodi se i da će prvo "biti ili ne biti" za srpskog trenera biti meč osmog kola Serije A između Fiorentine i Barija.

U slučaju da Korvino ne obezbijedi "jako" ime kao momentalnu zamjenu za Mihajlovića, kao "privremena rješenja" navode se Franko Kolomba, Đuzepe Papadopulo i Davide Balardini.

Izvori bliski Fiorentini, uprkos naslovima u italijanskim medijima, navode da je Uprava "ljubičastih" u ovom trenutku bliža ideji da produži povjerenje Mihajloviću, nego da "sječe" već u oktobru. Navodi se da klub jeste posljednji, ali da je odigrano tek sedam kola i da još ima izgleda da se sezona preokrene u pozitivnom smjeru.

Tokom ljetnih priprema Jovetić je povrijedio ukrštene ligamente koljena i trebalo bi da se vrati tek u martu, aprilu... Mutu je još suspendovan kada je u njegovoj krvi pronađena supstanca koja ubrzava mršavljenje, pod imenom sibutramin, a koja je zabranjena.

Novajlija D'Agostino takođe je propustio veliki broj utakmica zbog povrede, a jedini klasični napadač kojeg Viola ima na raspolaganju, Alberto Đilardino, nalazi se u malo je reći lošoj formi.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC