• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Inđija smijenila trenera Raičevića

Zbog slabih rezultata u prvenstvu, uprava Inđije smijenila Momčila Raičevića. Novi trener - Saša Nikolić, nekadašnji trener Železnika, Napretka, Vardara.

 JSL: Inđija smijenila trenera Raičevića Izvor: MONDO

"Na ovaj način uprava Inđije pokušava da prekine niz loših rezultata", navodi se u saopštenju vojvođanskog kluba objavljenom na sajtu.

Inđija je u posljednja četiri kola osvojila samo dva boda. Poražena je na gostovanjima radu i OFK Beogradu, a na svom terenu nije uspjela da pobijedi Javor i BSK iz Borče.

Upravni odbor Inđije i Momčilo Raičević su konstatovali da je u ovom trenutku raskid saradnje najbolje rješenje za klub i tim kojem je potrebna promjena.

"Sporazumno smo raskinuli saradnju u duhu sportskog fer-pleja na zadovoljstvo obe strane. Upravni odbor zahvalio je Raičeviću na svemu što je uradio u dosadašnjem radu", rekao je generalni sekretar kluba Dragan Pilipović.

Momčilo Raičević je preuzeo tim prošle godine, i uspio Inđiji da pomogne u ostvarenju dugogodišnjeg sna, ulaska u Superligu.

"Svi uspjesi koje smo postigli i koje ćemo postići imaju i imaće zasluge Momčila Raičevića", rekao je predsjednik kluba Slavko Puvača.

Saopšteno je da će prvi tim "do daljnjeg" voditi Saša Nikolić, koji je do sada u karijeri sjedio na klupama Železnika, Napretka, Vardara, kraljevačke Sloge...i jedno vrijeme bio selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Sa Železnikom je svojevremeno osvojio nacionalni kup.

Nikolić će debitovati na klupi Inđije u subotu na gostovanju Borcu u Čačku.

Inače, Borac je eliminisao Inđiju u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Inđija je peti klub u Superligi koji je promijenio trenera od početka sezone (odigrano je osam kola). Najprije je to učinila Crvena zvezda (Aleksandar Kristić umjesto Ratka Dostanića), potom je i kulski Hajduk nedavno posegnuo za tim rješenjem (Dragoljub Bekvalac umjesto Zdenka Glumca), a dva kluba su "silom prilika" morali da promijene šefove stručnih štabova.

Riječ je o Javoru i BSK-u čiji su treneri - Radovan Ćurčić i Srđan Vasiljević otišli u FSS i postali su saradnici selektora Vladimira Petrovića Pižona. Umjesto Ćurčiča u Javor je došao Zoran Njeguš, a u BSK Milenko Kiković umjesto Vasiljevića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC