• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radomir Antić: Očekujem pravdu na sudu

Bivši selektor Srbije u razgovoru sa čitaocima španskog "Munda" potvrdio da je tužio FSS sudu i da traži svoja prava. "Ne bih vodio selekcije Hrvatske i BiH".

 Radomir Antić: Očekujem pravdu na sudu Izvor: MONDO

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić nije želio da govori za srpske medije otkako je dobio otkaz od Fudbalskog saveza, ali je zato pristao da razgovara sa čitaocima tiražnog španskog "Munda" i odgovara na njihova pitanja.

Jedno od prvih pitanja je bilo da li je riješio nesporazume sa Fudbalskim savezom Srbije?

"Predsjednik FSS (Tomislav Karadžić) je odlučio da jednostrano raskine ugovor, a ja da branim svoja prava. Očekujem da sud donese odluku u moju korist", glasio je odgovor Antića.

Na pitanje zašto više nema one relacije između navijača u Srbiji i tima, što se moglo vidjeti još na prijateljskoj utakmici protiv Novog Zelanda, kako je primijetio jedan Antićev sagovornik, doskorašnji selektor "orlova" je rekao da srpski fudbal ima mnogo problema i da je u teškoj situaciji.

"Niko te probleme ne rješava. Ono što se desilo u Đenovi izazvalo je, naravno, mnoge reakcije, ali je suština u tome što nismo preduprijedili takve događaje", odgovorio je Antić.

Upitan da li vidi nekog mladog igrača iz istočne Evrope kao buduću zvijezdu, Antić je odgovorio da ima nekoliko njih, a potom je iz Srbije izdvojio vezistu Partizana Radosava Petrovića, koji ima veliki fudbalski i ljudski kvalitet.

Antić je rekao da ima želju da nastavi da radi, da je spreman za nove izazove, jer je "fudbal za njega više od posla".

Upitan da li će možda u Saragosu ili PAOK, bivši trener Reala, Barselone i Atletiko Madrida je odgovorio da "nigdje ne žuri", ali da ima veliku želju da pomogne.

"Biti van fudbala za mene je skoro grijeh", odgovorio je Antić.

Na pitanje da li bi možda vodio reprezentaciju Hrvatske ili BiH, Antić je u svom stilu, koristeći treće lice jednine odgovorio:

"Ne. U ovim temama mnogo su važne emocije, mislim da se Radomir Antić ne bi prihvatio takvog izazova".

Odlične rezultate crnogorske reprezentacije u dosadašnjem toku kvalifikacija za EURO 2012., Antić je pozdravio, ali je istakao da se sa dva, tri pozitivna rezultata ne mogu prikrivati problemi sa kojima se suočavaju i ostale zemlje.

Bilo je i pitanja u vezi sa pojedinim zvijezdama evropskog fudbala i ocijeni dosadašnjeg toka Primere.

Jednog čitaoca je zanimalo da uporedi Mesuta Ozila i Inijestu, odnosno da li se slaže sa njim da fudbaler madridskog Reala ima sličnosti sa "mozgom" Barselone.

"Ne volim poređenja. Ozil je sjajan igrač, ima sjajan osjećaj, uvijek odabere najbolje rješenje. Mene najviše podsjeća na Zidana. Navijači Reala moraju da budu zadovoljni".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC