• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meša: Ćiro je jogurt! Ćiro: Ti si najgori!

Miroslav Blažević uzvratio je Mehmedu Baždareviću na poređenja s jogurtom. "On je najgori trener u istoriji francuskog fudbala".

 Meša: Ćiro je jogurt! Ćiro: Ti si najgori! Izvor: MONDO

Baždarević je u izjavi sarajevskoj štampi na neukusan način spomenuo popularnog Ćiru nazvavši "trenera svih trenera" neupotrebljivim, poslije nekoliko dana.

"Ćiro je sve samo ne trener u pravom smislu. On je pravio ambijent, radio je na kraće staze. On je kao jogurt, koji može trajati dan, dva i sedam dana, a onda je neupotrebljiv".

Ove riječi jako su pogodile bivšeg šefa "zmajeva".

"Baždarević nije nikakav stručnjak, u Francuskoj je proglašen za najgoreg trenera u istoriji tamošnjeg fudbala. Vlasnik je rekorda u izgubljenim utakmicama i on sebi daje za pravo da najtrofejnijem hrvatskom treneru drži lekciju. To više govori o njemu",
izjavio je Blažević za "Sportin.ba".

Prema Ćirinim riječima, načuo je da Meša pretenduje na mjesto selektora BiH umjesto Safeta Sušića.

"Ako to učini, i ako bude imao ikakvog izgleda za funkciju, vratio bih se istog momenta da spasim naš fudbal jer bi ga sahranio kao što je sahranio sve klubove koje je vodio".

Blažević je priznao da ga je Meša jako razočarao.

"Mnogo me povrijedio, nije mi lako. Ne znam kako je mogao reći nešto takvo, i da li posjeduje trenersku kolegijalnost. Mislim da ne pripada ovom našem trenerskom svijetu. Ja nikada nisam kritikovao nekog kolegu jer je to nešto najgore što neko može raditi. Papetu sam pružao podršku i još pružam, ali ovog, ne znam kako bih ga nazvao, ne bih opet nikoga da povrijedim... ", ujeo se za jezik Blažević.

"Neka javnost to procijeni, mislim da je to jedna zloba i tipičan primjer ljudi zbog kojih BiH nikada ne može da bude jedinstvena i krene naprijed", dodao je Blažević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC