• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igrači Brage, zgrabite 10 miliona evra"

"Pobijedite Partizan zbog velikog novca, ali i zbog sportskog ugleda i ambicija", poručio je portugalski list "A Bola" fudbalerima Brage.

 "Igrači Brage, zgrabite 10 miliona evra" Izvor: MONDO

Debitanti u Ligi šampiona, loše su startovali u elitnom fudbalskom takmičenju. Poslije dva kola, Braga je upisala dva visoka poraza - od Arsenala (6:0) i Šahtjora (3:0), bez postignutog gola, što svakako nije željeni početak u portugalskoj ekipi.

U utorak 20.45, u Bragi gostuje Partizan i na tom meču list "A Bola" vidi priliku da se Portugalci dočepaju prvih bodova, ali ne samo njih, već i gomile para.

Pored sportskih motiva i prestiža, motiv će svakako biti i novac, koji za uspjehe u evropskim takmičenjima dijeli Evropska fudbalska unija (UEFA).

"Osim sportskog ugleda i ogromne želje da se izbriše loša slika iz prvih utakmica, Braga može doći do 10 miliona evra ukoliko ostvari evropsko proljeće! Prvi stepenik ka tom cilju su crno-bijeli, a sama pobjeda nad Beograđanima donosi 800 hiljada evra. U ovo vrijeme ekonomske krize i opšte nesigurnosti za budućnost, (predsjednik Brage) Antonio Salvador zatražio je od igrača da 'zgrabe' novac sa obe ruke",
navodi portugalski dnevnik.



Čini se da su poruku ozbiljno shvatili trener Domingos Pasiensija, koji čak nije odustao ni od borbe za prva dva mjesta u Grupi H.

"Igramo još četiri utakmice u opticaju je još 12 bodova. Meč sa Partizanom je presudan za nastavak takmičenja, nadamo se da ćemo stići do pobjede", rekao je Domingos za zvanični sajt kluba.

Defanzivac Silvio dijeli mišljenje trenera.

"Jedini cilj je pobjeda, kako bi ostali u igri za opstanak u Ligi šampiona. Protivnik nije nimalo lak, gledali smo neke utakmice, imaju dobar tim. Ali, oni nama dolaze u goste i ponavljam naš cilj su tri boda".

"A Bola" je takođe saopštila vjerovatni sastav Domingosovog tima:
Braga: Felipe, Silvio, Mojsije, Filjo i Elderson, Vandinjo i Saline, Alan, Luis Aguiar i Paulo Sesar, Metju

(MONDO, foto: zvanični sajt Brage)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC