• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milanović: Ni govora o odlaganju derbija!

"Neodigravanje ne dolazi u obzir. Za to nema nikakvih prepreka, ili ako postoje, nema nerješivih problema", rekao je član Izvršnog odbora FSS.

 Milanović: Ni govora o odlaganju derbija! Izvor: MONDO

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je u utorak da će derbi između Crvene zvezde i Partizana biti odigran 23. oktobra, kako je kalendarom fudbalske organizacije i bilo predviđeno.

"Neodigravanje ne dolazi u obzir. Za to nema nikakvih prepreka, ili ako postoje, nema nerješivih problema koji bi mogli da utiču na neodigravanje te utakmice", rekao je Milanović.

Prema njegovim riječima, fudbalska organizacija i državne institucije su spremni da organizuju tu fudbalsku svetkovinu i da grantuju svim akterima i navijačima da će sve proteći bez incidenata.

"Svi koji eventualno budu budu pravili nerede na ulicama i na stadionu biće adekvatno sankcionisani. Pozivam sve prijatelje sporta i fudbala da dođu na stadion Crvene zvezde i uživaju u derbiju, a želio bi da dođu i svi dušebrižnici, koji pozivaju da se derbi odloži", rekao je Milanović.

On je dodao da bi odlaganje derbija imalo katastrofalne posljedice za srpski fuidbal i državu, jer bi pokazalo nemoć i strah pred onima koji žele loše sportu i koji se raduju svakom neuspjehu srpskih klubova i reprezentacije.

"Otkazivanjem derbija izgubili bi Beograd, Srbija i Evropa, a instutucija derbija bi se ugasila", pojasnio je Milanović.

Prethodno, FK Crvena zvezda založio se za odigravanje derbija u predviđenom terminu, uz prisustvo publike, dok FK Partizan traži pismene garancije za bezbjednost članova svog kluba i predlaže derbi pred praznim tribnama.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC