• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan planira skupa pojačanja

Srpski šampion želi da i naredne sezone igra Ligu šampiona, pa zbog toga planira da u narednom prelaznom roku ekipu pojača skupim igračima.

 Partizan planira skupa pojačanja Izvor: MONDO

Partizan želi da postane prvi tim u Srbiji koji je četiri puta zaredom osvojio titulu šampiona. Crno-bijeli trenutno zaostaju za "vječitim rivalom" tri boda, a da bi u proljećnu trku za prvaka ušli još jači, Partizanu je potrebna "svježa krv", odnosno nova pojačanja.

Prelazni rok je daleko, ali skauti "parnog valjka" pažljivo prate dešavanja na fudbalskom tržištu. Najavljuju se zvučna i skupa imena...

Predsjednik Partizana Dragan Đurić smatra da je još rano da se spominju imena potencijalnih pojačanja kluba iz Humske.

"Nećemo o imenima, ali radimo na jačanju tima za proljeće i sljedeću sezonu", kaže prvi čovjek Partizana i dodao da će u klub najvjerovatnije stići trojica novih fudbalera.

Upitan da li je uprava crno-bijelih spremna da plati milion evra za jednog igrača, Đurić je odgovorio da je tako nešto vrlo moguće: "Ako želimo da i naredne sezone budemo učesnici Lige šampiona onda moramo da budemo spremni i za takve poteze. Moguće je da jedno od naših zimskih pojačanja platimo između milion i milion i po evra", nagovijestio je Đurić dolazak zvučnih imena u Humsku i negirao spekulacije da je klub uzeo kredit kako bi se riješili određeni finansijski problemi i isplatili igrači i članovi stručnog štaba.

"Takve priče nisu istinite. Partizan nije uzeo kredit još iz perioda dok je predsjednik bio Nenad Popović. Imali smo pozajmicu od Komercijalne banke prošlog ljeta, a taj dug je planiran da se vrati kada iz Saragose stigne obeštećenje za Ivana Obradovića", kaže Đurić i priznaje da crno-bijelima ostalo još da izmire 200.000 evra duga na ime kredita.

Đurić je potvrdio da će Partizan pokušati da otkupi ugovor Vladimira Stojkovića od Sportinga kako bi ga zadržao na duže vrijeme. Crno-bijeli imaju želju da Mladen Krstajić i naredne sezone bude dio igračkog pogona, ali Đurić nije siguran koliko je to moguće.

"To zavisi samo od Krstajića. On ima ugovor do kraja sezone, međutim, nisam siguran koliko će mu zdravlje dozvoliti da nastavi svoju karijeru."

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da Liverpul želi Klea za 15 miliona evra. Đurić kaže da je to realna cijena za Partizanovog napadača.

"Cijela Evropa priča o Kleu, ne vidim zašto bi bilo nerealno da ga prodamo za toliki novac. Veliki klubovi poput Liverpula ne dovode igrače za manje pare", zaključio je prvi čovjek srpskog šampiona Dragan Đurić.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC