• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Vazura o krizi u fudbalu: Očekujemo težak prelazni rok

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

"Otkriću vam: imali smo nekoliko ozbiljnih razgovora za pojedine fudbalere i sve je stalo", poručio je generalni direktor Partizana.

 Milos-Vazura-transferi-prelazni-rok Izvor: MN PRESS

Kako će fudbalski klubovi biti pogođeni pandemijom korona virusa?

I dalje ne znamo tačne posljedice, ali jasno je da njihova finansijska moć neće biti ni blizu jaka kao do sada, a mnogobrojni su zbog neigranja utakmica shvatili da moraju da "skrešu" plate kako bi preživjeli prije nego što se fudbal vrati u pogon.

Možda će vas zanimati

Danas su iz Zvezde za "Sportski žurnal" poručili da će razgovarati sa igračima o smanjenju plate za 50% u periodu od tri mjeseca, dok iz Partizana još nisu dali zvaničan stav pošto to pitanje "nije bilo na meniju".

"Kriza će, svakako, da se odrazi na naše finansije, logično, baš kao i na sve klubove u Evropi i svijetu. Jednostavno to vam je lančano. Partizan žvi od prodaje igrača, jasno je da će cijene na tržištu da postanu značajno manje, uopšte, manje će da bude i transfera", kazao je Miloš Vazura u intervjuu za "Žurnal" i poručio: "Očekuje nas, definitivno, teška godina".

Na konstataciju da su srpski klubovi na manjem gubitku od svjetskih klubova jer svakako zarada od ulaznica i TV prava nije velika, Vazura je odgovorio...

"Da, ali ti svjetski giganti ne žive kao mi od transferi. Ti što zarađuju od ulaznica i TV prava neće sad da kupuju igrače", kazao je Vazura i rekao da očekuje da će prelazni rok definitivno biti "siromašniji" nego što je to do sada bio slučaj.

"Transferi će da budu drastično manji, ma sumnjam da će ih uopšte biti na ljeto. Očekujemo izuzetno težak prelazni rok", naglasio je on i dodao da nije bilo pregovora od kada je prekinuta sezona.

"Ne, cijeli fudbal je stao, bukvalno. To je sasvim normalno, ne bi trebalo da vas čudi. Ljudski životi su, ej, najbitniji! Otkriću vam: imali smo nekoliko ozbiljnih razgovora za pojedine fudbalere i sve je stalo...", zaključio je generalni direktor Partizana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Više vijesti iz FK Partizan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC