• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanov: Nisam uzeo pare da prekinem meč

Kolovođa nereda na utakmici između Srbije i Italije oglasio se iz zatvora u Đenovi. "Nisam uzeo novac da prekinem meč", izjavio Ivan Bogdanov.

 Bogdanov: Nisam uzeo pare da prekinem meč Izvor: MONDO

Navijač ''Crvene zvezde'' koji je bio kolovođa nereda na utakmici između Italije i Srbije u Đenovi Ivan Bogdanov izjavio je iz đenovskog zatvora da ne poznaje nikakve mafijaše niti sumnjive fudbalske menadžere i da je bolje da mu sude u Italiji nego u Srbiji.

"Nisam uzeo nikakav novac za ono što sam uradio na stadionu `Luiđi Feraris`. Pogotovo ne od nekih mafijaša, narkobosova, kako se sada nagađa", rekao je Bogdanov, posredstvom advokata Đanfranka Pagana.

Bogdanov je dodao da ne poznaje nikoga od ljudi sa kojima ga dovode u vezu i da ih nikada nije sreo.

"Da su mi platili 200.000 evra, da li mislite da bih putovao autobusom i spavao u neuglednom hotelu s jednom zvjezdicom", rekao je za "Večernje novosti'' Bogdanov, koji se u zatvoru "Pontedećimo" nalazi od noći kada je uhapšen u prtljažniku autobusa na parkingu ispred fudbalskog stadiona.

On je uhapšen 12. oktobra kada je, zbog nereda za koje su odgovorni srpski navijači, u Đenovi prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Italije.

Advokat Pagano prenosi njegove stavove: "Ja sam samo navijač `Crvene zvezde`. Ničiji `igrač` i ničija marioneta. Već sam rekao zašto sam sve ono uradio, i izvinio se zbog toga".

Bogdanov je dodao da nije imao pojma da će to izazvati međunarodni skandal i da će ga dovoditi u vezu sa mafijašima i sumnjivim fudbalskim menadžerima, što je, kako kaže, glupost. On misli da ću u Italiji dobiti mnogo blažu kaznu nego u Srbiji, kao i fer suđenje kojem ne može da se nada u Beogradu.

"Shvatam da će do nagodbe tužilaštva i odbrane doći teško. U stvari, to je gotovo nemoguće", rekao je Bogdanov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC