• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Već se formira red za Runija

Stratezi nekoliko velikih klubova izjavili da bi objeručke prihvatili napadača koji želi da napusti Mančester junajted.

 Već se formira red za Runija Izvor: MONDO

Mada Vejn Runi još nije spalio sve mostove koji ga vezuju za Mančester junajted, poslije konferencije za novinare Aleksa Fergusona je jasno da bi jedan od najboljih strijelaca svijeta mogao da ode sa Old Traforda već u januaru.

U tom slučaju, nema dileme da će moći da bira klub, a favorit za njegov potpis bio bi u Španiji jer tamošnji velikani najbolje plaćaju, dok Junajted ne bi želio da pojačava konkurente u Engleskoj...

"Malo je fudbalera koje krase takvi kvaliteti. Runi je napadač kojeg izuzetno cijenim", rekao je trener Barselone Pepe Gvardiola.

Real Madrid već je od Fergusona kupio Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda, pa se nekako nameće kao najozbiljniji pretendent na kupovinu Runija.

Ipak, Žoze Murinjo ne želi da "staje na žulj" Fergusonu, sa kojim je kao menadžer Čelsija izgradio korektan odnos.

Trener "kraljeva" uvjeren je da je Runiju mjesto na Old Trafordu i on će sačekati da trenutno "zaraćene" strane probaju da se dogovore oko nastavka saradnje.

"Runi će ostati. Sada iz nekog razloga želi da ode, ali ja vjerujem da on pripada Mančester junajtedu i njegovim navijačima. Vjerujem da će pronaći zajednički jezik sa klubom", rekao je Murinjo.

"Međutim, ako definitivno odluče da se rastanu, onda neka me pozovu. Nema kluba koji ne bi bio zainteresovan da dovede Runija. Volim ga kao igrača, ali mislim da je najbolje za njega da završi karijeru na Old Trafordu".

Sličnu izjavu dao je i menadžer Čelsija Karlo Anćeloti, dok je Hari Rednap iz Totenhema priznao da "sumnja" da bi njegov klub mogao da privuče tako veliku zvijezdu, ali da bi "vrijedilo pokušati".

"Kada se Runi nađe na tržištu, okupiće se mnogo krupne 'ribe'. On je fantastičan igrač, koji trenutno prolazi kroz loš period. Ali koštaće mnogo", smatra Rednap.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC