• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Delije: Incidenata neće biti

Uprava Zvezde i njeni navijači poručili da će "vječiti derbi" biti održan bez incidenata i da žele sportsku atmosferu. Početak derbija u 13 časova.

 Zvezda i Delije: Incidenata neće biti Izvor: MONDO

Predsjednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić održao je u srijedu sastanak sa navijačima tog kluba poslije kojeg je saopšteno da je zaključeno da je u interesu svih da "vječiti derbi" prođe u sportskoj atmofsri.

U saopštenju koje je objavljeno na sajtu Zvezde, navedeno je i da je derbi zakazan u 13 časova, što je prvi put da je sa nekog relevantnog mjesta objavljeno vrijeme početka novog duela Zvezde i Partizana.

"Na sastanku je zajednički konstatovano da je u interesu svih pravih zvezdaša da predstojeći 'vječiti derbi' prođe u sportskoj atmosferi i bez incidenata. Derbi je praznik srpskog fudbala i pozivamo naše pristalice da dođu u što većem broju, da bodre svoj klub, da se ponašaju tolerantno, u duhu fer pleja", piše u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Iz tog kluba tvrde i da će "navijači Crvene zvezde na predstojećem derbiju napraviti sportsku atmosferu koja će se pamtiti".

"To će biti najveća podrška našem klubu. Veoma smo radosni što će se se 'vječiti derbi' direktno prenositi u 19 zemalja Evrope i pozivamo sve da iz Srbije pošaljemo lijepu sliku kojom ćemo se svi ponositi", poručuju iz Zvezde.

Grupa navijača Crvene zvezde pokušala je uoči meča Italija - Srbija u Đenovi da napadne i linčuje golmana "orlova" i Partizana Vladimira Stojkovića, koji je potom dobio i privatno obezbjeđenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC