• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vođa Delija napustio Skupštinu Zvezde

Jedan od vođa navijača Crvene zvezde Marko Vučković podnio je ostavku na članstvo u Skupštini tog fudbalskog kluba.

 Vođa Delija napustio Skupštinu Zvezde Izvor: MONDO

Vučković je u izjavi dostavljenoj novinskim agencijama u srijedu naveo da je takvu odluku donio zato što je meta "dirigovanih medija", koji napadima na njega ugrožavaju i Crvenu zvezdu.

"Nažalost, zbog mog članstva u Skupštini posljednjih dana se žestoko napada i Crvena zvezda. Ja Zvezdu volim više od svega i nikada joj neću biti opterećenje. Neću da dozvolim da klub zbog mene ima probleme. Zato sam odlučio da podnesem ostavku na mjesto člana Skupštine kluba", rekao je Vučković.

Beogradski mediji u posljednje vrijeme često optužuju upravu Zvezde da podržava huligane i tu tvrdnju obrazlažu činjenicom da u Skupštini crveno-bijelih sedi 19 predstavnika Delija, iako se neki od njih, navodno i Vučković, sumnjiče za teška krivična djela.

"Dirigovani mediji me optužuju za sve ružno što se dešava u ovoj zemlji od prodaje droge, do učestvovanja u nemirima. Pri tom, niko nije iznio nijedan dokaz za svoje tvrdnje. Da je sve to što tvrde tačno - odavno bih bio u zatvoru. Protiv mene za ta djela za koja me lažno optužuju nikada nije pokrenut nikakav postupak", istakao je Vučković.

Marko Vučković je vođa navijačke grupe "Ultra Bojs", jedne od 14 čiju je zabranu tražio republički javni tužilac Slobodan Radovanović.

Član te grupe je i Ivan Bogdanov, koji je u Italiji uhapšen kao kolovođa huliganskih nereda zbog kojih je prošle nedelje u Đenovi prekinut duel "azura" i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC