• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi, čitaj: Kolin ti je oprostila, mi nećemo

Vejn Runi izaziva potrese u Mančesteru i Engleskoj. A navijači Junajteda su mu jasno rekli šta misle o njegovoj želji da ode sa Old Traforda.

 Runi, čitaj: Kolin ti je oprostila, mi nećemo Izvor: MONDO

Vejn Runi je, bez dileme, najeksponiraniji fudbaler u Engleskoj ove jeseni. Posle bračne krize, koju je sam izazvao jer je spavao sa prostitukom i potom to priznao supruzi Kolin, sada je opet udarna vest na Ostrvu, jer želi da ide iz Mančester junajteda!

Runi je šokirao sve u Junajtedu i oko kluba javnim negodovanjem zbog politike koja se vodi, a potom je priznao i da želi da napusti Old Traford.

Saigrači, a prije svih Nemanja Vidić i Patris Evra, već su ga kritikovali zbog njegovog stava o tome da Mančester junajted nema dovoljno dobrih igrača i da ne vjeruje u tim, a navijači su mu takođe poklonili pažnju tokom meča Lige šampiona protiv Burse.

"Ko je sad kurva, Vejn?" i "Kolin ti je oprostila, mi sigurno nećemo", pisalo je na transparentima među navijačima Mančestera, što je jasna aluzija na njegov privatni život i odluku Runijeve supruge Kolin da mu oprosti prevaru.

Odlazak voljenog Runija iz Mančester junajteda biće veliki udarac za klub i navijače, ali još i veći ako ostane u gradu, ali zaigra za njima omraženi Siti.

Ako bi krenuo stopama Karlosa Teveza, Runijev život bio postao mnogo komplikovaniji nego što jeste. Ali, nije za baciti više od 100 miliona funti, koliko je Siti već ponudio za njega...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC