• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabrana svih javnih skupova zbog derbija!

Direktor Policije Milorad Veljović rekao da će u Beogradu na dan održavanja "vječitog derbija" biti zabranjeni svi prijavljeni javni skupovi.

 Zabrana svih javnih skupova zbog derbija! Izvor: MONDO

Direktor Policije rekao da će u Beogradu na da održavanja "vječitog derbija" biti zabranjeni svi
U Beogradu će u subotu biti zabranjeni svi prijavljeni javni skupovi zbog utakmice Crvena Zvezda - Partizan, za koju je ocijenjeno da je događaj visokog rizika, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

"Moguće da će i narednih dana policija zabraniti održavanje svih skupova koji mogu biti zloupotrebljeni i doprinijeti narušavanju javnog reda i mira u Beogradu", rekao je Veljović Tanjugu, nakon odluke Crvene zvezde, Partizana, Zajednice klubova Superlige i Fudbalskog saveza Srbije o održavanju derbija.

Prema njegovim riječima, policija će preduzeti sva zakonska ovlašćenja kako bi se utakmica održala u potpuno regularnim bezbjednosnim uslovima.

"Policija neće dozvoliti da njeni pripadnici budu glineni golubovi. Policajci imaju jedini zadatak da očuvaju javni red i mir u Beogradu i Srbiji i zato će upotrebiti sva svoja zakonska ovlašćenja", naglasio je Veljović.

U Palati Srbije u četvrtak je održan sastanak predstavnika MUP-a, čelnika Partizana, Crvene Zvezde i Zajednice fudbalskih klubova Superlige. Meč je, zbog nedavnog divljanja srpskih navijača u Đenovi na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. između Italije i Srbije označen kao utakmica visokog rizika.

(Tanjug, MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC