• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo: Ako Tole hoće rat - dobiće ga!

"Očigledno je rukovodeće ljude Saveza u posljednje vrijeme uhvatila žestoka paranoja", prokomentarisao je Savo Miloševićoptužbe čelnika FSS.

 Savo: Ako Tole hoće rat - dobiće ga! Izvor: MONDO

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacija Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, odnosno Srbije, Savo Milošević, kaže da je u najmanju ruku zatečen saopštenjem koje je objavio Fudbalski savez Srbije.

Povodom vijesti da je udruženje navijača reprezentacije Srbije, pod imenom Fan klub "Orlovi", zatražilo odlazak predsjednika FSS Tomislava Karadžića i tim povodom sprovelo potpisivanje peticije, "Kuća fudbala" objavila je saopštenje u kojem tvrdi da iza ove akcije stoje, ni manje, ni više, nego Savo Milošević, Radomir Antić i Vlade Divac!?

"Ne mogu ništa drugo da kažem, osim da je saopštenje FSS sramno! Izgleda da sam dežurni krivac za sve što se u Srbiji događa", rekao je "prozvani" Milošević iste večeri za TV B92.

"Ako čelnici FSS hoće rat - dobiće ga", dodao je Savo u izjavi za "Sportski žurnal".

"Da vidimo ko ima jače argumente... Očigledno je rukovodeće ljude našeg Saveza u posljednje vrijeme uhvatila žestoka paranoja, konstruišu teorije zavjere i izgleda da su riješili da mene malo 'potkače'. Samo, malo su se prevarili", dodao je Milošević.

On kaže da se grohotom smijao na citate iz saopštenja.

"Stvarno su genijalni. Ne mogu da vjerujem šta sve pada na pamet ljudima iz FSS. Čuo sam nedavno da je potpredsjednik Ivan Ćurković rekao kako su neredi u Đenovi krenuli od mene. Čekam da vidim za šta će sljedeće da me optuže", rekao je Milošević.

"Pitam se odakle im snage da smišljaju takve gluposti. Što je najgore, pošten čovjek ne zna kako da se brani od tolike količine genijalnosti. Najgore bi bilo da se sklonim i zato ponavljam: ako hoće rat - imaće ga", podvukao je bivši fudbaler Partizana i poraženi kandidat za predsjednika crno-bijelih na prethodnoj Skupštini kluba.

Savo ne poriče da poznaje ljude iz Fan klua "Orlovi".

"Tačno je da poznajem te ljude, jedan od tih momaka je moj prijatelj, čak radimo zajedno na nekim poslovima, ali podsjećam da je u pitanju zvanična navijačka grupa reprezentacije, priznata od Fudbalskog saveza Srbije. Prema tome, ne znam kako sad ti isti navijači ne odgovaraju rukovodiocima FSS, ako su ih priznali kao legitimne", čudi se Milošević.

Iz Saveza optužuju Miloševića da je verbalnim napadom na delegata utakmice Srbija - Slovenija želio da naudi, u stvari, Fudbalskom savezu Srbije.

"Ta priča nema veze sa istinom. Šta se na kraju dogodilo? Ništa. Niti nas je UEFA kaznila, niti će to uraditi. Uostalom, ima li nešto sporno u tome što sam branio interes srpskog fudbala?", uzvraća pitanjem Milošević.

"Cilj peticije je ujedinjenje srpskih navijača i patriota zarad dobra srpskog fudbala, a poruka je: 'Stop huliganima i Karadžiću idi zauvijek'", kaže za "Žurnal" generalni sekretar Fan kluba "Orlovi" Bogdan Bogdanović.

"Očekujem da prikupimo milion potpisa, mada broj nije bitan, već poruka. Obratićemo se UEFA i FIFA sa potpisima i dokazima o kriminalnim radnjama od početka SP u Južnoj Africi", dodao je on.

Bogdanović tvrdi da incident u Đenovi, u stvari, ide na ruku Karadžiću.

"Osuđujemo ispad Ivana Bogdanova i napad na Vladimira Stojkovića. Podržavamo sve napore države u borbi protiv huligana. Karadžić je, međutim, želio incidente u Đenovi, kako bi uvukao državu u problem. Bogdanov mu je dao vještačko disanje. Izgubili bismo od Italije, kao što smo od Estonije i onda je Karadžiću odgovaralo da se ne priča o porazima, već o prekinutoj utakmici", ističe Bogdanović, koji je takođe "potkačen" u saopštenju FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC