• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taribo o ispadanju sa Mundijala: Momci su se pre meča potrošili na žene!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nekadašnji fudbaler Partizana se vratio u tu 1998. godinu...

 Taribo-Vest-Nigerija-ispala-sa-Svetskog-prvenstva-zbog-zena Izvor: Guliver/Getty Images/Henri Szwarc, Henri Szwarc/Bongarts

Taribo Vest je i dalje jedan od miljenika navijača Partizana, igrač koji je bio deo generacije iz sezone 2003/04, prve u kojoj je neki srpski klub nastupio u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ali čuveni Nigerijac sa još čuvenijim kikicama na glavi sada je govorio o Svetskom prvenstvu 1998. godine i razlogu ispadanja njegove selekcije sa turnira. I izgled da su "razlog" - žene!

Možda će vas zanimati

Taribo Vest je pričao na temu utakmice Nigerije i Danske u osmini finala turnira u Francuskoj, u kojem su Skandinavci slavili 4:1.


Nigerija je bila odlična u grupnoj fazi, pobedila Španiju i Bugarsku, ali su onda stali protiv Danaca i odigrali dosta loše.

"Čitao sam izveštaje da smo išli u noćne klubove i vozili limuzine tokom Svetskog prvenstva u Francuskoj. Iskreno, ne znam ništa o tome", rekao je Vest za "Panč" i potom otkrio o čemu je zapravo bila reč.

"Ali ono što znam je da su pojedini igrači dovodili žene u kamp, video sam to. Žene su bile Afrikanke koje su došle da gledaju turnir i koje su se zaljubile u naše igrače, jer smo igrali toliko dobro u grupnoj fazi. Zato je igračima bilo lako da ih zavedu i dovedu u svoje sobe."

On kaže da je to najveći razlog poraza.

"Zato ste na dan utakmice mogli da vidite mnogo igrača koji nisu imali snage da izađu na kraju sa Dancima. Bili su umorni jer su se previše potrošili sa ženama veče pred meč. Vikao sam na njih na terenu, bio sam veoma ljut. Sve su to uradili jer su mislili da ćemo da pobedimo Dansku", zaključio je Taribo Vest.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC