• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlade Divac: Gluposti iz FSS

Nastavlja se polemika ok otoga da li neko i ko ruši Fudbalski savez. Divac kaže: "ne komantarišem gluposti". Karadžić: "Dosta smo ćutali".

 Vlade Divac: Gluposti iz FSS Izvor: MONDO

Predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac spomenut je u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije kao jedan od mogućih inicijatora smjenjivanja Tomislava Karadžića sa mjesta prvog čovjeka srpskog fiudbala.

U saopštenju FSS, povodom akcije prikupljanja potpisa za smjenu Karadžića, koje je organizovalo udruženje fan klub "Orlovi", optuženi su Savo Milošević i bivši selektor Radomir Antić da stoje iza tog projekta, dok je za Divca rečeno da možda pruža podršku toj grupaciji.

"Nemam komentar na takve gluposti", poručio je Divac za "Sportski žurnal" iz Meksika gdje se nalazi na generalnoj skupštini ANOK-a.

Savo Milošević je u emisiji RTS-a posvećenoj dešavanjima u srpskom fudbalu u petak uveče, ponovio da ne ruši FSS.

"Nije isto rušenje i potenciranje smjene! Inače, ja nisam ni potencirao smjene", odgovorio je Milošević na pitanje da li on ruši Fudbalski savez Srbije.

Žarko Paspalj, košarkaška legenda i veliki prijatelj Vlade Divca i Save Miloševića, ne može da vjeruje šta je sve FSS saopštio i pita se: "Na kojim su drogama ljudi iz fudbalskog saveza!?".

"Pa, ovi iz FSS ne znaju gdje udaraju. Samo, načuo sam da se ovih dana na tržištu pojavila nova droga, a da su je među prvima probali baš ovi iz Fudbalskog saveza Srbije! Jednostavno, takvo saopštenje nije moglo da bude sročeno u stanju zdravog razuma. Ne znam samo da li je tu riječ o kolektivnom ludilu ili djelu pojedinca", rekao je Paspalj za list "Alo".

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić je za "Sport" rekao da je srpska kuća fudbala "dosta ćutala", jer je želela mir u kući.

"Zbog sebe i fudbala, kao i kleveta i lažnih optužbi, nećemo da ćutimo, naprotiv! odavno znamo odakle vjetar duva", poručio je Karadžić.

Milovan Đorić, selektor kadetske reprezentacije Srbije, podržava stav FSS da iza Fan kluba "Orlovi" stoje Radomir Antić i Savo Milošević, a organizatore skupljanja potpisa za smjenjivanje Karadžića nazvao je "grupom propalica".

"Antić, očigledno, ne miruje. Nikako da prežali platu. Radi po starim navikama, bušio je i kad je odlazio iz Madrida", rekao je Đorić "Sportskom žurnalu",

Na Miloševićevu izjavu da "ako Tole želi rat - dobiće ga", Đorić se, kaže, nasmijao.

"I sad bi kao mi trebalo da se tresemo. Šta on predstavlja u srpskom fudbalu!? Ništa! Kao kandidat za predsjednika Partizana dobio je jedan glas, u FSS ne bi niko podigao ruku za njega. Trebalo bi da, konačno, ne pokušava prečicama. Slobodan Ćosić je govorio i bio u pravu da je za formiranje dobrog sportskog radnika potrebno 15 godina iskustva", kaže Đorić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC