• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je nervozan "Nema" Miletić: Samo da ovo sve prođe, biće fudbala

Autor Vladimir Sukdolak

"Dovoljno je 7 do 10 dana odmora. Ovo je previše. Ali, samo neka ovo zlo prođe", poručio je Nemanja Miletić putem "onlajn" konferencije za medije.

 Nemanja-Miletic-Partizan-korona-virus-treninzi-sezona Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbalski klub Partizan je u ponedeljak organizovao "onlajn" konferenciju za medije, na kojoj je gost bio Nemanja Miletić. Desni bek "parnog valjka" odgovarao je na pitanja novinara, a sve je najviše zanimalo kako provodi vreme bez grupnih treninga i fudbala.

Miletić trenutno boravi na Zlatiboru.

Možda će vas zanimati

"Na Zlatiboru sam dve nedelje i odlično mi je. Imam sve neophodne uslove za trening. Provodim vreme s porodicom, sa nama je i brat od devojke, on je isto fudbaler, tako da nam je lakše kada radimo zajednom", počeo je prvotimac Partizana.

Fudbal, ipak, mnogo nedostaje.

Partizan je poslednju utakmicu odigrao 14. marta na Voždovcu i već tada je bilo jasno da će vrlo brzo sve stati. Odluka je prekidu lige donesena je samo dva dana kasnije.

"Neobično je i teško bez fudbala. Navikao sam da ga gledam na televiziji, sada ni toga više nema. Nema sporta. Treniram dva puta dnevno, tako sam navikao. Grupni treninzi mi, ipak, dosta fale. Samo da ovo zlo prođe, lako ćemo se vratiti u formu", rekao je Miletić.

Pauza je možda u početku prijala, ali što je duža, to manje odgovara sportistima.

"Meni ne odgovara ovolika pauza. I samo stručnjaci su mi rekli da je telu za odmor dovoljno od sedam do 10 dana i da je posle toga telo spremno za napore. Meni se sve čini kao da traje godinu dana, nervozan sam, navikao sam da sam aktivan i da non-stop nešto radim", iskren je ljubimac navijača Partizana.

Igrači Partizana nedavno su započeli u grupne "onlajn" treninge. Crno-beli su redovno u kontaktu.

Izvor: MN PRESS - ARHIVA


"Stalno smo u kontaktu, imamo grupe u kojima se dopisujemo, pričamo kako provodimo vreme, zanimljivosti i anegdote. Oni koji su u stanovima dosta teže podnose izolaciju. Drugačije je kada imate dvorište... Nedostaju nam Teleoptik i druženja. Iskreno, svima nam je teško, a pogotovo kada su uveli policijski čas. Svi smo navikli da treniramo, da se krećemo, a to sada nije moguće", rekao je "Nema" Miletić.

Nemanja Miletić je nedavno imao smrtni slučaj u porodici. Posle svega, poruka od borbenog beka crno-belih je jasna: "NE SME DA NAM BUDE TEŠKO"!

"Imao sam smrtni slučaj u porodici nedavno. NE SME da nam bude teško da ostanemo kod kuća. Svi moramo da izdržimo, nema ništa važnije od zdravlja. Sve dođe i prođe. Dosta toga sam prošao na Kosovu i ovo mi ne pada teško. Imam dvorište, svi su dobro hvala Bogu. Čekamo da prestane i nema tu šta više da se kaže", rekao je Nemanja Miletić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC