• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina sa Lazetićem napada OFK-u

Vojvodina jača za Merebašvilija i Lazetića pred gostovanje OFK Beograda. Golman "romantičara" slavi 23. rođendan i želi lijep poklon u Novom Sadu.

 Vojvodina sa Lazetićem napada OFK-u Izvor: MONDO

Dueli Crvene zvezde i Partizana imaju višedecenijsku tradiciju, ali mnogo dužu istoriju imaju mečevi Vojvodine i OFK Beograda.

Novosadski i beogradski klub osnovani su još prije Drugog svjetskog rata i od tada datira njihovo rivalstvo. U nedelju će se sastati u okviru 9. kola Jelen Superlige Srbije, a zanimljivo je da je u posljednjih desetak godina međusobni skor izjednačen.

Uoči meča koji će biti odigran u nedelju od 14.30 na stadionu "Karađorđe", trener Vojvodine Zoran Milinković rekao je da očekuje sadržajnu igru, jer obe ekipe vole da se nadigravaju.

"Respektujemo OFK Beograd, to je ekipa koja je igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zato svoje igrače pozivam na oprez. Dobro se poznajemo i vjerujem da ono najljepše u fudbalu, a to su golovi, neće izostati", kaže Milinković.

Dobra vijest za navijače Vojvodine je da se u tim vraćaju i Nikola Lazetić i Giorgi Merebašvili, koji su izdržali kazne zbog crvenih kartona u meču sa Partizanom. Milinković ne može samo da računa na kažnjenog Vladana Pavlovića (vjerovatno će ga mijenjati Nesterović), kao i na duže povrijeđenog Brane Ilića.

Upitan da li zaista očekuje da će OFK Beograd doći da se nadigrava i da igra otvoreno, Milinković je rekao da "drugačiji OFK ne poznaje", ali nije isključio mogućnost da "romantičari" ipak odigraju nešto defanzivnije.

Merebašvili je u ime igrača Vojvodine poručio da su svjesni ozbiljnosti protivnika i meča i da će sve učiniti da obraduju navijače.

U taboru OFK Beograda se nadaju da će 23. rođendan svom kapitenu, golmanu Bojanu Šaranovu čestitati tako što će izboriti pozitivan rezultat u Novom Sadu.

"Želje su mi najveće moguće za rođendan, očekujemo dobar rezultat u Novom Sadu, biće teško, ali uz jak kolektiv i jasan cilj, mislim da možemo da ostvarimo zacrtano. Do dobrog rezultata možemo da dođemo samo ako budemo maksimalno koncentrisani svih devedeset minuta, od samog početka i uz dobar pristup, greške moramo svesti na minimum", rekao je slavljenik za klupski sajt.

Vojvodina je treća na tabeli sa 18 bodova, a OFK Beograd šesti sa 13.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC