• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: I Javor pobijedio!

Javor tek u 9. kolu ostvario prvi trijumf ove sezone, Sevojno pobijedilo u Jagodini, Borcu poništena dva gola protiv Inđije, iznenađenje u Smederevu.

 JSL: I Javor pobijedio! Izvor: MONDO

Iznenađenje u Smederevu! "Fenjeraš" Hajduk uspio je, uz dosta sreće, da ostane neporažen. Smederevo je kažnjeno za promašaje.

BSK je u borbi za opstanak osvojio važne bodove protiv Metalca, Javor je konačno uspio da osvoji sva tri boda, a Borac je protiv Inđije ostao na bodu, iako je dao dva gola.

Smederevo je protiv Hajduka bilo apsolutni favorit, pogotovo poslije dobre igre u meču sa Partizanom. Imalsu domaći inicijativu, šanse i vođstvo (Nenad Marinković sa penala), ali je greška Dejana Ognjanovića skupo koštala Smederevo. Komazec mu je uzeo loptu i matirao nemoćnog Dejana Rankovića.

Borac je dočekao Inđiju, na čijoj je klupi debitovao Saša Nikolić (smijenjen Momčilo Raičević), ali je na stadionu kraj Morave meč završen 0:0, iako su domaći dva puta tresli mrežu gostiju. Sudija Filipović je poništio oba gola, ali je sigurno da će Čačani imati zamjerke na njegovu arbitražu.

Sloboda Sevojno se oporavilo od ubjedljivog poraza od Zvezde u prethodnom kolu. Na gostovanju Jagodini ekipa Ljubiše Stamenkovića je ostvarila treći trijumf u sezoni (uz pet remija i jedan poraz).

Javor je uspio da zabilježi prvi trijumf. U Ivanjici se to i očekivalo, jer je u goste stigao Čukarički, jedna od najslabijih ekipa u ligi. Javor je slavio 2:0, a zanimljivo je da su Ivanjičani u prethodnih osam kola postigli isto toliko golova!

REZULTATI 9. KOLA:

Crvena zvezda - Partizan 0:1 (0:1)
/Moreira 6'/

BSK - Metalac 1:0 (1:0)
/Babić 14'/

Jagodina - Sloboda Sevojno 0:1 (0:0)
/Arsenijević 64'/

Javor - Čukarički 2:0 (0:0)
/Rendulić 58', Momčilović 74'/

Borac- Inđija 0:0

Smederevo - Hajduk 1:1 (0:0)
/Marinković 48'p - Komazec 77' /

nedelja:

Spartak - Rad (14.30)
Vojvodina - OFK Beograd (14.30)

TABELA; Partizan 22, Zvezda 22, Vojvodina /-1/ 18, Rad /-1/ 17, Sloboda 14, Spartak /-1/ 13, OFK Beograd /-1/ 13, Smederevo 13, Jagodina 12, Borac 11, BSK 10, Inđija 9, Javor 8, Metalac 2, Čukarički 2, Hajduk 2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC