• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Bomel u Totenhemu, Runi bi sa Snajderom

Holanđani na cijeni u Engleskoj - Totenhem prvi u redu za Van Bomela, Vejn Runi traži da se na Old Traford dovede Vesli Snajder.

 Van Bomel u Totenhemu, Runi bi sa Snajderom Izvor: MONDO

Čeka nas, po svemu sudeći, još jedan uzbudljiv prelazni rok u Evropi (nadamo se da neće biti onih sapunica, kojih smo se nagledali i načitali proteklog ljeta).

Prema najnovijim informacijama, pregovori minhenskog Bajerna i Marka van Bomela oko produžetka saradnje ne idu ka rješenju, a engleski mediji tvrde da je Totenhem već stao u red za čvrstog, ali i pomalo prljavog Holanđanina.

Da li će se Van Bomelu ostvariti želja da zaigra u Premijer ligi, saznaćemo narednih mjeseci, a sada je, možda, bliži tome nego ranije. On je, svojevremeno, kada je odlazio iz PSV-a bio "viđen" u Arsenalu ili Lidsu, ali se to nije ostvarilo, već je potpisao za Barselonu.

Iz Barselone je otišao u Bajern, kojem ove sezone u Bundesligi baš ne ide. U Totenhemu smatraju da bi bilo sjajno da u veznom redu "upare" dvojicu Holanđana, inače i velikih prijatelja Van Bomela i Rafaela van der Varta.

Još jedan Holanđanin je u centru pažnje na Ostrvu.

Vejn Runi je riješio status u Mančester junajtedu, potpisivanjem novog, petogodišnjeg ugovora, ali, izgleda, da nije odustao od ubjeđivanja onih koji odlučuju u klubu da su potrebna pojačanja. I to vrhunska.

A Runi, piše "Dejli mejl", smatra da je igrač takvog kalibra Vesli Snajder. I Runi će probati da ubijedi ser Aleksa Fergusona i Glejzere da ga kupe.

S tim što je cijena Holanđanina na fudbalskom tržištu ogromna. Snajder je sa Interom prošle sezone osvojio sve što je mogao - postao je prvak Evrope, Italije, osvojio je italijanski kup, a sa Holandijom je drugi na svijetu.

Prema sadašnjem ugovoru sa Interom, zarađuje oko pet miliona evra godišnje. Nema sumnje da će svaki budući ugovor biti mnogo izdašniji. Pitanje je samo da li će Inter uspjeti da ga zadrži.

"Dejli mejl" je u nedelju objavio saznanje da je Vejn Runi, u razgovoru sa gazdama Mančester junajteda postavio nekoliko uslova za svoj ostanak u klubu. Prvi je da Ferguson (sljedeće godine puni 69) ostane da radi u klubu još najmanje godinu dana i da se kupe neki vrhunski igrači, jer želi da Mančester bude najbolji klub u Evropi.

"Runi želi samo najbolje za Junajted. On želi da Mančester bude najbolji u Evropi i zna da su najveće šanse da se tako nešto dogodi ako ser Aleks ostane što je duže moguće na svom mjestu", rekao je jedan izvor listu.

A dovođenje Snajdera vjerovatno bi "smirilo" apetite i želje Runija. Snajder ima još dvije i po godine ugovor sa Interom i ako u narednih nekoliko mjeseci ne bude dogovoren produžetak saradnje, Inter bi vrlo lako mogao da ga stavi na transfer-listu u januaru. Cijena - oko 40 miliona funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC