• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić napad prijavio policiji

Fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić i njegova supruga napadnuti su verbalno sinoć u Beogradu, potvrđeno je MONDU od izvora u klubu.

 Tošić napad prijavio policiji Izvor: MONDO

Manja grupa navijača Zvezde zamjerila je lijevom beku Tošiću na igri u derbiju protiv Partizana, na šta im on nije ostao dužan, prenijeli su pojedini mediji, navodeći da se incident dogodio oko dva časa posle ponoći.

Navodno, Tošićeva reakcija još više je razbjesnila navijače crveno-bijelih, pa su njega i Karleušu, koji su u međuvremenu ušli u automobil, zasuli kamenicama, navodi se u spekulacijama i dodaje da je Duško izašao iz automobila, dok je Jelena vikala da se vrati unutra i da će pozvati policiju, pa je i ona "počašćena" uvredama.

Ipak, iz Crvene zvezde stigla je nešto manje "spektakularna" potvrda incidenta.

Poznati par je poslije verbalne rasprave ušao u kuću i tek tada je Duško vidio da mu je auto išaran sprejom, odnosno da su na njemu ispisane uvredljive poruke, rečeno nam je u Crvenoj zvezdi.

Takođe, iz kluba stigao je demanti vezan za vrijeme kada se incident dogodio. Rečeno nam je da se sve odigralo oko 23 časa u ponedeljak uveče, kao i da nije bilo fizičkog kontakta između navijača sa jedne, odnosno fudbalera i pevačice sa druge strane.

Portparol FK Crvena zvezda Marko Nikolovski demantovao u utorak na konferenciji za medije povodom utakmice između crveno-bijelih i Borca iz Čačka, spekulacije medija da su bijesni navijači Zvezde prethodne noći na Bežanijskoj kosi napali prvotimca Duška Tošića i njegovu suprugu Jelenu Karleušu.

"Razgovarao sam sa Duškom i sa osmijehom mi je rekao da ta vijest gotovo uopšte ne odgovara istini. Jesu mu nezadovoljni navijači dobacivali, ali to se dešava, daleko od toga da mu je bezbjednost bila ugrožena. Bio je iznenađen koliko je ta vijest nakićena", rekao je Nikolovski.

Portparol Zvezde je poslije kontakta sa igračem rekao da je Tošić slučaj prijavio policiji. Prvotimac crveno-bijelih precizirao je da u napadu nije bilo kamenica, već vrijeđanja, kao i da mu je auto išaran sprejem. On je dodao i da mu supruga tada nije bila tu.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC