• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Podrška Jagodiću, pojedincima kazne

Upravni odbor banjalučkog Borca održao je sastanak s trenerom Vladom Jagodićem, na kome mu je pružena apsolutna podrška.

 BORAC: Podrška Jagodiću, pojedincima kazne Izvor: MONDO

Glavna tema sastanka bili su rezultati kluba u Premijer ligi BiH, gdje Borac drži lidersku poziciju, te u Kupu BiH, gdje je "crveno-plava" ekipa eliminisana u osmini finala od Željezničara. Rezultat sastanka bila je maksimalna podrška radu kompletnog stručnog štaba na čelu sa Jagodićem.

"Čelnici kluba izrazili su uvjerenje da će Borac imati dovoljno snage da sačuva prvo mjesto na premijerligaškoj tabeli i da se, prvi put u istoriji, okiti titulom jesenjeg prvaka BiH", navodi se u saopštenju Borca.

Ipak, u saopštenju se navodi da će uslijediti sankcije za pojedine fudbalere.

"Jedinstvena ocjena je da se pojedini igrači nisu dovoljno zalagali na utakmicama, zbog čega će šef stručnog štaba povući određene poteze za koje su čelnici kluba već dali zeleno svjetlo".

Borac do kraja jesenjeg dijela prvenstva očekuju još četiri utakmice kao i duel u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske, gdje su, na žrijebu, za protivnika dobili Slobodu iz Novog Grada. Meč je na rasporedu 9. novembra u Novom Gradu.

"Kao što može da se vidi na tabeli Prve lige RS, Sloboda je veoma ozbiljan protivnik i sigurno nas ne očekuje nimalo lagan meč. Imali smo u prošlosti loših iskustava kada su nas eliminisali iz Kupa pa ih sada moramo shvatiti veoma ozbiljno. Orijentisali smo se na Premijer ligu BiH, ali sigurno nećemo zapostaviti Kup RS",
izjavio je Jagodić za “Nezavisne novine”.

Trener lidera Premijer lige zahvalio je čelnim ljudima Slobode koji su pristali da meč bude odigran dan ranije od predviđenog.

"Igramo meč 9. novembra, umjesto 10. novembra, kada je planirano. Hvala ljudima iz Novog Grada koji su nam izašli u susret, jer nas poslije tog meča očekuje derbi sa Željezničarom koji može da odluči titulu jesenjeg prvaka",
zaključio je Jagodić.

Parovi četvrtfinala Kupa RS

Sloboda (NG) - Borac
Crvena zemlja - Drina HE
Ozren - Radnik
Kozara - Glasinac

Besplatan ulaz protiv Zvijezde

Uprava Borca odlučila je da ulaz za meč 12. kola Premijer lige BiH sa Zvijezdom iz Gradačca na Gradskom stadionu bude besplatan. Ovim potezom, klub želi da se zahvali navijačima koji vjerno podržavaju klub na svakoj utakmici. Meč sa Zvijezdom igra se u subotu s početkom u 17.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC