• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navukao se na HELIJUM: Arsenal ponovo uhvatio Lakazeta!

Autor Dušan Ninković

Prije godinu i po dana su mu izdali prvo upozorenje zbog takvog ponašanja.

 Aleksandar Lakazet kazna Arsenal zbog helijuma Izvor: Getty Images/Julian Finney, Julian Finney/Getty Images Europe

Francuski napadač, jedno od posljednjih klupskih pojačanja u eri Arsena Vengera, mogao bi sebi da napravi velike probleme nakon novog skandala u kom se našao. Klub sprema kaznu, jer je Aleksandre Lakazet ponovo prekršio pravila.

Fudbalski klub Arsenal saopštio je danas da ozbiljno shvata navode u vezi sa napadačem Aleksandrom Lakazetom, koji je udahnuo ''gas smijavac'' iz balona. Ovaj gas ima svoju primjenu u medicini, ali se koristi i u druge svrhe, jer u upotrebi poput Lakazetove izaziva smijeh kod korisnika.

Britanski mediji prenijeli su da je francuski napadač poslao video snimak svojim prijateljima, nakon što je udahnuo helijum iz balona. On je u poruci objasnio da je kod kuće, da odmara i da ''radi balone'', što je sleng izgovor za udisanje ovog gasa.

Arsenal je saopštio da je to "privatna stvar" i da će se "riješiti unutar kluba". Lakazet i nekolicina njegovih saigrača su 2018. godine opomenuti zbog sličnog prekršaja, nakon što su u jednom londonskom noćnom klubu udahnuli supstancu poznatu kao gas za smijanje. Tada su u centru pažnje bili i Genduzi, Ozil i Obamejang, ali se oni primirili nakon prvog upozorenja.

Posjedovanje ove vrste gasa nije kažnjivo, ali timovi Premiejr lige nemaju razumijevanja za igrače koji ih upotrebljavaju. Tako su se u sličnim problemima već nalazili Rahim Sterling, Kajl Voker i Džek Griliš, a u nekim slučajevima je ''smijavac'' doveo i do smrti onog ko ga koristi.

Lakazet je postigao devet golova u 26 utakmica ove sezone, prije nego što su zaustavljena takmičenja zbog pandemije korona virusa. Dres tima iz Londona nosi od 2017. godine, kada ga je londonski tim kupio od Olimpik Liona za 53 miliona evra.

Nije poznato kada će Premijer liga biti nastavljena, a za ponedjeljak je predviđen sastanak čelnika lige, klubova i medicinskih stručnjaka oko saveta za povratak treninzima. Neki treneri ekipa iz Premijer lige pozvali su čelnike da odlože nastavak prvenstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC