• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" Božović: Dejo, Piksi, pa "Magiko" Katai!

Autor mondo.rs

"On sigurno zaslužuje da bude u bilo kom izboru Zvezdinih navijača", rekao je bivši trener o igraču kog je trenirao.

 Grof-Bozovic-Dejo-Piksi-pa-Katai Izvor: MN PRESS

"Crvena zvezda je jedan od najvećih klubova koji sam ja trenirao i normalno je da gledam šta se dešava, kao i da se nerviram i navijam", rekao je bivši trener Miodrag Božović, prilikom susreta sa bivšim saradnicima na proslavi 54. rođendana direktora kluba, Zvezdana Terzića.

"Drago mi je što je sada Zvezdin trener Dejan Stanković. On je jedan od legendi kluba i siguran sam da će ljudi koji vode klub imati strpeljenja da mu pruže šansu da nešto napravi. Iz prostog razloga što je došao u jednom momentu kada Zvezda mijenja ekipu i, na neki način, strategiju", dodao je čovjek koji je osvojio titulu sa crveno-bijelima u sezoni 2015/16.

Možda će vas zanimati

Izvor: MN PRESS

Popularni "Grof" tom prilikom pohvalio je svog nekadašnjeg pulena Aleksandra Kataija, kog je svrstao među najveće fudbalere Crvene zvezde u istoriji.

"Mislim da je Katai poslije Dejana Savićevića i Dragana Stojkovića jedan od najvećih igrača koje sam vidio na terenu i sa kojim sam radio. On sigurno zaslužuje da bude u bilo kom izboru Zvezdinih navijača", rekao je Božović, koji je svog nasljednika Vladana Milojevića nazvao "Klarkom Kentom".

Odnosno, "Supermenom".

"Upoređivati je teško, mislim da je Vladan Milojević napravio veliki uspjeh, i on je, poslije generacije iz 1991. godine koja je bila prvak Evrope i svijeta, napravio najveći rezultat. Ne mogu da tvrdim, ali mislim da će se još dugo čekati da se pojavi trener kao što je Vladan Milojević".

Nekadašnji Zvezdin strateg osvrnuo se i na sadašnji sastav Crvene zvezde, a imao je riječi hvale i za mladog Veljka Nikolića.

"Željka Gavrića mnogo manje poznajem od Veljka Nikolića", ogradio se u startu.

"Velja je jedan vrlo talentovan igrač i objektivno nisam očekivao da će brzo pokazati šta sve može. Ovo što je sada odigrao u nekoliko utakmica u crveno-bijelom dresu, pokazuje da on ima određen kvalitet. U Zvezdi ima mnogo kvalitetnih igrača i prema mom mišljenju, Borjan je broj jedan", podvukao je Božović.

On je opisao i kako gleda na fudbal u doba pandemije korona virusa.

"Mi smo treneri i ponekad imamo pauze zato što ne radimo, tačnije nemamo posla, ali u svakom slučaju pauza nam teško pada. U svemu ovome što se dešavalo sa korona virusom najteže pada što, u takvoj situaciji, ne možete da vidite svoje najbliže, djecu, roditelje. Što se tiče fudbala mislim da se on polako vraća, i vratiće se", pričao je Crnogorac i dodao:

"Niko ne može da kaže šta će biti poslije ove pauze zato što je ovo jedna situacija u kojoj niko nema iskustva, prvi put nam se ovo dešava. Objektivno, ja kao trener, ne znam ni kako ćemo se pripremati jer nikada nije bila ovako duga pauza".

Ekipa trenera Dejana Stankovića će sutra od 11 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv Grafičara, a reporteri Monda biće na tribinama Stadiona "Rajko Mitić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC