• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herta kupuje Grujića i dovodi mu ''pojačanje'' iz Liverpula

Autor Dušan Ninković

Berlinci bi voleli da sarađuju sa engleskim klubom, ukoliko pronađu novac.

 Herta kupuje Marka Grujića i dovodi mu ''pojačanje'' iz Liverpula Izvor: Guliver, Stuart Franklin/Bongarts

Marko rujić bi mogao, nakon pozajmice koja je uspela, da se u potpunosti preseli u Berlin. Herta je zainteresovana i želi da kupi srpskog fudbalera od lidera Premijer lige.

Dobre igre Herte pod novim trenerom, dve pobede u nastavku Bundeslige i Markovi nastupi u njima ubedili su čelnike da je leto idealna prilika za kupovinu. A pored Marka Grujića, u Berlin bi mogao da stigne još jedan igrač Liverpula.

Možda će vas zanimati

I dok je Grujić pojačanje, ovaj drugi bi lakše mogao da se opiše kao ''pojačanje''. Herta je spremna da ponudi šansu, ne možemo reći ni drugu ni treću, Lorisu Karijusu. Golman Liverpula je prekinuo svoju pozajmicu u Bešiktašu i narednog leta mora da traži novi klub.

Poslednji meč koji je odigrao za tim sa Enfilda bilo je finale Lige šampiona 2018. godine. Tada je bio tragičar, a od kako ga se klub rešio, krenulo im je na bolje. Prvo evropska titula, a zatim i ogromna prednsot u domaćem prvenstvu, za titulu posle trideset godina.

Herta je prethodne zime već potrošila mnogo novca na pojačanja, a i narednog leta će koristiti prilike na tržištu da ojača igračku kadar. Nije poznato za koliko bi novca Liverpul pustio Grujića u Berlin, ali se zna da za Karijusa ne bi tražili mnogo.

Dok je Marko igrač na kom može da se zaradi, čak i u ovakvim tržišnim uslovima, Loris Karijus nije u planovima Jirgena Klopa. Zato bi mogao da bude poslat na pozajmicu sve do isteka ugovora sa engleskim timom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC