• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer već napravio dubl kombinaciju za Tokio?

Autor Dušan Ninković

Pokušaće još jednom da napadne zlato na Olimpijskim igrama.

 Federer već napravio dubl kombinaciju za Tokio? Izvor: Michael Reaves/Getty Images North America, Getty Images/Michael Reaves

Tenisa nema, pitanje je kada će se ponovo igrati u svom najboljem izdanju, ali se pojedini planovi za budućnost prave. Dok se teniseri zanimaju manjim, egzibicionim i lokalnim turnirima, Rodžer Federer neće skoro na teren.

On je istakao da ni ne trenira, jer mu to trenutno nije potrebno, ali očigledno razmišlja o tenisu. To smo saznali od Belinde Benčič, švajcarske teniserke.

Možda će vas zanimati

Federerova dubl partnerka na Hompan kupu najavila je da bi njih dvojice mogli da predstavljaju Švajcarsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. Plan je da tada u miksu pokušaju da osvoje jednu od medalja!

''Nadam se. Ako sve bude po planu, ja ću biti ekstremno srećna jer mogu da igram sa Rodžerom'', istakla je Benčič koja je već bila Federerova partnerka na terenu.

Prethodna sezona je bila najbolja u njenoj karijeri, pošto je osvojila nekoliko trofeja, igrala polufinale US Opena i stigla na Završni masters. Dobar niz rezultata nije mogla da nastavi zbog pandemije korona virusa ove sezone, ali bi narednog leta u Japanu mogla da ''napadne'' olimpijsku medalju.

Podsećamo, Rodžer Federer nema olimpijsko zlato u singl konkurenciji, ali je zajedno sa Stenom Vavrinkom osvojio zlato u dublu. Pored toga ima srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji, pa su naredne Olimpijske igre poslednja šansa da popravi rezultat.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC