• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi kod Ilića "špijunirali" Nikolića: On nije diktator, već pametan trener

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Igrač koji je nekada sarađivao sa novim trenerom Lokomotive iz Moskve otkrio ruskim medijima kvalitete srpskog stručnjaka.

 Rusi kod Ilića "špijunirali" Marka Nikolića: On nije diktator, već pametan trener Izvor: MN PRESS

Ruski mediji i dalje ne prestaju da pričaju o Marku Nikoliću. Novi trener Lokomotive iz Moskve je u centru pažnje još od pre nego što je potpisao ugovor sa ruskim velikanom, a sada mediji žele da o njemu saznaju što je više moguće.

Zato su se postarali da im Nikolićev bivši igrač otkrije sve o njegovim kvalitetima!

Možda će vas zanimati

Ruski "Metaratings" je intervjuisao Branka Ilića, nekadašnjeg fudbalera Partizana, koji je sa Nikolićem sarađivao u sezoni 2014/15, kada su obojica bili deo kluba iz Humske.

Ilić, koji sada nastupa za Domžale, a u sezoni 2010/11 je i sam bio deo Lokomotive iz Moskve, uverava rusku javnost da Nikolić nije zalutao na klupu drugog tima Rusije.

"Marko Nikolić je vrlo dobar trener i vrlo dobar čovek. Vrlo je zahtevan. On se neverovatno priprema za svaku utakmicu i obraća pažnju na apsolutno sve - odbrana, napada, igra po bokovima. Apsolutno svi detalji su uvek pod njegovom kontrolom. Marko se uvek priprema 100% i očekuje isto od svog tima", počeo je Ilić da upoznaje Ruse sa Nikolićevim kvalitetima

"Kad je došao u Partizan, smatrali su ga mladim i neiskusnim, govorili da ne može da bude trener. Ali sve je dokazao svojim rezultatima. Osvojio je duplu krunu i stigao do grupne faze Lige Evrope", objašnjava Ilić.

Rusima je otkrio da je Nikolić ostavio traga i u Sloveniji.

"Kada sam stigao u Olimpiju iz Ljubljane, igrači su mi rekli da ne mogu da ga zaborave. Bili su ljuti što je morao da ode iz kluba", priseća se Ilić.

"Nikolić zasigurno nije diktator. On je fleksibilan i pametan trener. Na svoje igrače gleda kao na članove porodice i razume prema kome treba da bude striktan, a prema kome takav pristup neće upaliti. Nikolić nije glup i neće se samo svađati i vikati na svoje igrače. Stvarno, odlično se sećam koliko je dobar trener", zaključio je Branko Ilić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC