• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajni prosipa Runijevu foru

Bastijan Švajnstajger obavijestio je čelnike Bajerna iz Minhena da ne planira da u januaru rezgovara sa njima o produženju ugovora koji mu ističe na ljeto 2012. godine.

 Švajni prosipa Runijevu foru Izvor: MONDO

Švajnštajger je istakao kako mu je najveći cilj u karijeri da osvoji Ligu šampiona i da prvo želi da vidi koliko će Bajernov tim biti snažan i konkurentan u trci za titulu kontinentalnog prvaka, pa tek onda da razgovara o produženju ugovora.

Njemački novinari podsjećaju da su za Švajnštajgera zainteresovani engleski klubovi Čelsi i Mančester junajted i španski Real Madrid i da se on odlučio da "igra partiju pokera sa čelnicima Bajerna".

Rukovodstvo Bajerna prihvatilo je njegovu odluku, najavilo da će imati dovoljno strpljenja i naglasilo da je uvjereno da će Švajnštajger ostati u klubu.

"Svi klubovi moraju da shvate da ne mogu lako uzimati naše igrače. Ne prodajemo najbolje fudbalere, pogotovu ne one koji su ponikli u klubu. Švajnštajger je baš takav igrač i nećemo štedjeti novac da ga zadržimo", kazao je predsjednik Bajerna Uli Henes.

Postoji paralela između postupaka Bastijana Švajnštajgera i njegovog poznatog engleskog kolege Vejna Runija, koji je takođe upravi Mančester junajteda poručio da ne želi da produži ugovor, jer hoće da osvaja trofeje, što na Old Trafordu ne izgleda kao realna mogućnost.

Poslije sličnih izjava koje je kasnije upotrijebio Švajnštajger, Runi je postao najplaćeniji fudbaler svijeta, sa platom od 250.000 funti sedmično.

Koliko li će Švajni izvući i da li će Henes "pasti" na ovu foru?

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC