• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić: Džombi doček kakav zaslužuje

Sportski direktor Zvezde rekao da "Džomba radi šta hoće" i da će finansijer Hajduka imati isti tretman kada dođe u Ljutice Bogdana 1.

 Adžić: Džombi doček kakav zaslužuje Izvor: MONDO

Rivalitet kakav imaju fudbalski klubovi Crvena zvezda i Hajduk Kula na neki način je paradoksalan.

Jači je na nivou rukovodstava dva tima, nego na terenu.

Postaje tradicija da se čelni ljudi Crvene zvezde sa jedne, odnosno alfa i omega Hajduka Nikola Džomba sa druge strane, prepucavaju u medijima pred svaki prvenstveni duel dva superligaša, a izgleda da prošle nedelje nije sve završeno na saopštenjima i izjavama prije utakmice.

U Crvenoj zvezdi tvrde da je njihov generalni sekretar Andrija Kleut doživio neprijatnost prilikom ulaska na stadion u Kuli, kada mu je jedan od radnika obezbjeđenja navodno zavrnuo ruku, tražeći mu da pokaže ulaznicu.

Iz Ljutice Bogdana poručuju da to nije prvi put da budu neadekvatno dočekani u Kuli i da je prošle nedelje domaćin insistirao na tome da izazove incident.

"Iz utakmice u utakmicu Džomba radi šta hoće, tjera nas da budemo isti takvi kao što je on", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić i poručio da će i Džomba imati sličan tretman kada sljedeći put bude dolazio na stadion Crvene zvezde.

"Nama je ispod časti da se tako ponašamo, mi smo Crvena zvezda, ne Hajduk, ali mu ovim putem obećavam da će dobiti isto gostoprimstvo kao što smo mi imali u Kuli. Samo tako možemo sa njim da razgovaramo", dodao je Adžić.

Ipak, Džomba je u posljednjih nekoliko sezona rijetko viđen gost u VIP ložama. Uglavnom vrijeme provodi na klupi tima i najčešće ulazi u ulogu trenera, nipodaštavajući čovjeka koji u tom trenutku nijemo sjedi pored njega, a u zapisniku se vodi kao - trener.

Mnogi treneri Hajduka iz Kule poslije utakmice odbijaju da komentarišu ulogu koju imaju na klupi, a sadašnji šef struke Kuljana Dragoljub Bekvalac u meču sa Crvenom zvezdom izašao je sa terena na poluvremenu. Kasnije je objašnjeno da je to bilo zbog hipertenzije i da mu ljekar nije dozvolio da se vrati na klupu, tako da je ekipu u drugom dijelu igre potpuno samostalno vodio Džomba.

Povodom Džombinog ponašanja i zavrtanja ruke koje je doživio, Kleut je rekao:

"To su situacije koje utiču na kvalitet naše lige. Imam utisak da se samo tražio incident, ali niko iz Crvene zvezde nije reagovao na provokacije. Ukoliko želimo jaku ligu, ulazak ozbiljnih sponzora, tako nešto ne smije da se događa", rekao je generalni sekretar crveno-bijelih.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC