• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sokolovi" traže svoje pare!

Iako su fudbaleri Slavije u nedelju pobijedili Široki Brijeg, ovih dana u Istočnom Sarajevu ne vlada slavljenička atmosfera. Razlog su dugovanja kluba prema igračima.

 "Sokolovi" traže svoje pare! Izvor: MONDO

"Sokolovi" su čak odbili da treniraju iako su uredno došli na trening. Tražili su da im se obrati predsjednik Slavije Gojko Drašković i njegovi bliži saradnici. Nisu bili voljni da daju izjave, ali, prema reakcijama, na ovaj korak su se odlučili jer ostavljaju srce na terenu, a finansijska situacija im je došla do grla. Mala je utjeha što je Drašković neposredno pred utakmicu sa Širokim Brijegom donio dio novca.

"Igrači su donijeli odluku da ne treniraju u ponedeljak dok im se ne isplate određena dugovanja i to sam morao da prihvatim. O teškom stanju sam obavijestio predsjednika. Igrači su današnji trening ispoštovali i svi su došli u zakazano vrijeme. Nekolicina nije trenirala zbog povrede i zdravstvenih problema, ali zdravi su radili punim intenzitetom", rekao je trener Slavije Dragan Bjelica za "Glas Srpske".

Prema banjalučkom listu, u utorak uveče je bio zakazan sastanak igrača i užeg rukovodstva kluba koji bi, morao donekle da olakša veoma tešku situaciju u Slaviji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC