• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pirota" dosad neosvojiva tvrđava za Borac

Banjalučani su četiri puta gostovali u Travniku i upisali isto toliko poraza. Hoće li u subotu u 13. kolu Premijer lige BiH prekinuti negativan niz?

 "Pirota" dosad neosvojiva tvrđava za Borac Izvor: MONDO

Lider Premijer BiH banjalučki Borac nikada nije pobijedio u Travniku?! Podatak zvuči nevjerovatno obzirom da su crveno-plavi nekoliko sezona u samom vrhu domaćeg fudbala, a "veziri" se u pravilu bore za opstanak.

Ali to je istina. Posljednje četiri utakmice na "Piroti", Banjalučani su upisali isto toliko poraza uz nevjerovatan podatak da su uspjeli da postignu samo jedan gol i to u sezoni 2004/05.

Navijači Borca bi svakako rekli da je krajnje vrijeme da se sruši taj negativni niz u subotu u okviru 13. kola šampionata BiH.

Međutim, trener banjalučke ekipe Vlado Jagodić nimalo se ne opterećuje statistikom niti tradicijom, posebno jer je njegov tim po prvi put u klupskoj istoriji uspio da sruši Sarajevo na Koševo.

"Ne zanimaju nas ti podaci. Mi smo kvalitetniji tim od Travničana i idemo na pobjedu koja bi nam vjerovatno osigurala titulu jesenjeg šampiona. Ipak, ne bi bili nezadovoljni ni jednim bodom", izjavio je Jagodić za "EuroBlic".

Defanzivac crveno-plavih Boris Raspudić igrao je nekoliko mečeva na Piroti nakon kojih se Borac vratio pognute glave u Banjaluku.

"Borac sad ima drugačiji mentalitet, pa tradicija ne mora ništa da znači. Iza nas je impozantna serija od 11 utakmica bez poraza u prvenstvu, a vjerujem da ćemo je produžiti u subotu. Nadam se da 13. kolo neće biti 'baksuzno'", podvukao je Raspudić.

Podsjećamo, rukovodstvo Borca je odlučilo da stimuliše igrače za osvajanje jesenje titule prvaka u iznosu od 10.000 maraka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC