• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mekartijevi komplimenti Milijašu

Nenad Milijaš dugo se kretao na relaciji klupa-tribine, ali je na utakmicama sa Čelsijem i Mančester sitijem pokazao vrijednost.

 Mekartijevi komplimenti Milijašu Izvor: MONDO

Menadžer Mik Mekarti istakao je da se reprezentativac Srbije radom izborio za mjesto u 11 najboljih Vulverhempton Vonderersa.

Milijaš je solidno počeo svoju prvu sezonu u Engleskoj (2009/10), ali je postepeno pao u drugi plan i u finišu ga uopšte nije bilo na terenu. Ova sezona se za njega odvija na potpuno suprotan način - prvo nije imao mjesta ni na klupi, a onda ušao u startnu postavu.

"Zaradio je mjesto u timu jer se dobro fizički pripremio i shvatio šta je potrebno da bi se prilagodio engleskom fudbalu. Mislim da mu po dolasku u Vulverhempton nije bilo potpuno jasno koliko je teško adaptirati se na tempo utakmica u Premijer ligi", izjavio je Mekarti.

Irskom stručnjaku posebno se dopalo što je Milijaš u kriznom periodu znao šta nije u redu i šta mora da popravi.

"Odlazak na Svjetsko prvenstvo ga je poremetio u fazi priprema za ovu sezonu, ali kada se vratio u klub, počeo je naporno da trenira i sada, kada se vratio u tim, igra odlično".

Mekarti je dodao da su partije koje Milijaš pruža u posljednje vrijeme (bio strijelac protiv Mančester sitija) ono što je očekivao kada je odlučio da ga kupi od Crvene zvezde.

"Želim to da vidim svakog vikenda. Prošle sezone nije bilo tako i zato nije igrao. Sve zavisi od njega, Nenad to dobro zna".

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC