• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajne vijesti! Nema novih slučajeva korone u Premijer ligi!

Autor Pavle Knežević

Brojimo dane do povratka mnogima omiljenog takmičenja

 Premijer liga / nema novih yara\enih korona virusom Izvor: Guliver, Charlie Crowhurst/Getty Images Europe

U engleskoj Premijer ligi nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze virusom korona, nakon što je u prethodnim rundama testiranja bilo 12 pozitivnih slučajeva.

Testirano je ukupno 1.130 igrača i klupskog osoblja u elitnom rangu engleskog fudbala i nije zabilježen nijedan novi slučaj. To su sjajne vijesti pred zakazani nastavak Premijer lige 17. juna.

Možda će vas zanimati

"Premijer liga potvrđuje da u testiranju od 28. i 29. maja nije zabilježen nijedan novi slučaj na Kovid-19 i da je testirano 1.130 igrača i klupskog osoblja", navodi se u saopštenju lige objavljenom u subotu kasno uveče.

"Premijer liga objavljuje ove podatke u cilju očuvanja integriteta i transparentnosti takmičenja. Neće biti objavljeni specifični detalji o pojedincima, a rezultati će biti javni poslije svakog kruga testiranja", pojašnjeno je u saopštenju.

Ovo su vrlo ohrabrujući rezultati, pošto je u prethodne tri runde testiranja bilo pozitivno, redom, šestoro, dvoje, četvoro.

Zna se da su među potvrđenim slučajevima prethodno bili pomoćni trener Barnlija Ijan Voun, defanzivac Votforda Adrijan Marijapa, kao i golman Bornmuta Aron Ramsdejl.

EFL je u isto vrijeme prijavio 17 novih slučajeva u posljednjoj rundi testiranja, od čega je 10 bilo u Čempionšipu, a preostalih sedam u Ligi dva. Testiranje u Ligi jedan još nije počelo.

Premijer liga prekinuta je sredinom marta, a njen nastavak zakazan je za 17. jun, pred praznim tribinama. Određeni broj utakmica igraće se na neutralnom terenu, što je tražila policija da bi se spriječilo okupljanje navijača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC