• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ah, taj Inzagi… Njemu je Murinjo tražio dres!

Super Pipo samo je čekao da dobije šansu… Bez obzira što je na drugoj strani bil mašinerija Žozea Murinja zvana Real Madrid.

 Ah, taj Inzagi… Njemu je Murinjo tražio dres! Izvor: MONDO

Legendarni strijelac bio je siguran da će postići gol, pa je tako i pripremio majicu sa brojem 69, jer je duel Lige šampiona između Milana i Reala iščekivao sa 68 postignutih golova u evro-kupovima, dva manje od vječitog rivala Raula Gonzalesa.

I onda… Inzagi je dobio šansu u 60. minutu, pri vođstvu Reala od 1:0, osam minuta kasnije postigao je 69, a potom i 70. gol u Evropi!

Potcijenio je sebe, nije računao da će za 18 minuta dva puta da savlada Ikera Kasiljasa…

Na kraju, golom Pedra Leona u 93. minutu, Real je izbjegao prvi poraz od kada je Murinjo postao trener tog tima, ali su svejedno svi u Milanu pričali samo o Filipu Inzagiju (37 godina).

"Broj 69 na majici bio je spreman već neko vrijeme, ali na kraju nije bio dugo aktuelan. Nisam ni ja očekivao…", priznao je Inzagi i dodao:

"Prilično sam ponosan što sam bio na terenu u meču Milana i Reala u ovim godinama… A, svo vrijeme slušam određene stvari o meni i mojim kvalitetima na terenu", okrenuo se Inzagi vječitim kritičarima, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da ovaj neuništivi napadač, uprkos naizgled totalnom fudbalskom neznanju, čini čuda i u kasnim 30-im.

"Neki komentatori kada pričaju o Milanu zaborave da ja uopšte postojim i nadam se da će sada da se pogledaju u ogledalo", dodao je Inzagi onima koji pričaju samo o Zlatanu Ibrahimoviću, Robinju, Alešandre Patu, Ronaldinju i ostalima…

"Nije mi lako… Postigao sam odlučujući gol protiv Katanije i onda je prošlo devet utakmica, a ja jedva da sam dobio šansu da se zagrijavam", malo je pecnuo Inzagi i trenera Masimilijana Alegrija.

Jedan čovjek nije potcijenio Super Pipa. Upravo Murinjo.

Prije dve sedmice, pred meč ova dva tima u Madridu, portugalski trener i doskorašnji šef struke Milanovog najvećeg rivala Intera, zasmijao je mnoge na konferenciji za medije kada je rekao da se od svih zvijezda rosonera najviše plaši – Filipa Inzagija.

Skoro svi su to shvatili kao ruganje Ibrahimoviću i ostalima, jer nije valjda se Murinjo plaši matorca od 37 godina!?

Ali, Murinjo je znao odakle prijeti najveća opasnost.

Inzagi je takođe Italijanima potvrdio da se Murinjo nije sprdao kada je to rekao.

"Prošle sezone, Murinjo je čekao ispred naše svlačionice poslije derbija Milan – Inter, samo da bi uzeo moj dres. On me zaista poštuje".

Sa dva postignuta gola za Milan protiv Reala, Inzagi je na vječnoj listi strijelaca crveno-crnih prestigao legendarnog Marka van Bastena i sada ima 145 golova.

"Preteći nekoga ko se zove Van Basten je nevjerovatna stvar. Svi znamo šta je taj čovjek uradio za Milan, tako da je to za mene velika čast. Želim da posvetim ovo divno veče, vjerovatno najveće u karijeri, mojoj porodici, prijateljima i Stefanu Bargonovu… Vidio sam ga pre neki dan i obećao sam mu da ćemo zajedno proslaviti ovaj rekord", dodao je Inzagi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC