• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odložila megdan sa Partizanom

Umjesto sa Zvezdom, B tim Partizana odigrao meč protiv BASK-a. Igrao Kuvajćanin Alanezi.

 Zvezda odložila megdan sa Partizanom Izvor: MONDO

Nismo praktikovali da objavljujemo informacije i rezultate sa utakmica Lige B timova Srbije, ali ćemo ovog puta napraviti izuzetak.

B tim Partizana u četvrtak je u "Zemunelu" savladao lidera na tabeli Prve lige Srbije BASK 2:0, ali bilo je nekih drugih, po nama, interesantnijih stvari.

Prva je da Partizan uopšte nije trebalo da igra protiv BASK-a već protiv Crvene zvezde, ali su iz Ljutice Bogdana zatražili i dobili odlaganje. Razlog je nepoznat.

Druga je da je za topčiderske crno-bijele igrao Kuvajćanin Fahad Ša Alanezi (na slici u sivom dresu), koji je na probi. Momak je bio asistent kod prvog gola Partizan (strijelci Drča 68' i Davidov 80'), a imao je još nekoliko upotrebljivih dodavanja. Vidjećemo šta će reći struka, odnosno trener Aleksandar Stanojević.

Zanimljivo je i da je u startnih 11 bio i Marko Šćepović, koji je prethodno veče igrao u finišu meča Lige šampiona protiv Brage, kao i Nemanja Tomić, koga nije bilo ni u protokolu protiv portugalske ekipe.

U drugih 45 minuta igrali su i Stefan Aškovski, Ostojić, Ranđelović i Pilica, momci koji su igrali za Teleoptik u srijedu u odloženom meču PLS protiv Radničkog u Kragujevcu (1:3).

PARTIZAN: Živković (Tomić 80’), Stevanović (Drča 60’), Kizito, Savić (Ostojić 46’), Stanković, Davidov, Tomić (Brašanac 46’), Bogunović (Pilica 46’), Šćepović (Aškovski 46’), Smiljanić (Ranđelović 46’), Fahad Ša Alanezi.

BASK: Spasić, Đorđević (Kalanović 62’), Vujičić (Savićević 46’), Jokić (Džavrić 46’), Pavlović, Ćirka, Gavrilović (Antonijević 70’), Radosavljević (Kolaković 87’), Stašić, Vukmirović (Leković 70’), Simović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC