• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilotić: Vraćam se na teren!

Poslije prve kontrole u Bolonji Milan Vilotić, fudbaler Zvezde koji se oporavlja od teške operacije, najavljuje povratak na teren.

 Vilotić: Vraćam se na teren! Izvor: MONDO

Defanzivac Crvene zvezde Milan Vilotić, koji je zbog teške bolesti i operacije lopatice propustio veći dio sezone, za "Sportski žurnal" najavljuje povratak na teren. Poslije vrlo teškog perioda u životu, očekuje da u januaru bude spreman.

"Dobro napredujem, pridržavam se programa dobijenog u Italiji. Početkom sljedeće nedelje otići ću ponovo u Bolonju na sedam dana. U decembru i januaru trebalo bi da tamo provedem još tri-četiri nedelje, poslije čega bi, kako su mi rekli, mogao normalno da se priključim ekipi", objasnio je mladi fudbaler.

Uprkos raznim nagađanjima, Vilotić je od prvog momenta vjerovao da će se vratiti fudbalu.

"Sve opcije su postojale. Poslije prve kontrole prije dvije nedelje u Bolonji, kada su vidjeli kako napreduje oporavak, došli smo do zaključka da ću moći normalno da se vratim fudbalu."



Vilotić ističe da je teško dolaziti na treninge, a ne učestvovati u radu sa saigračima.

"Ovo je odvratno. Teško je sve posmatrati sa strane, treninge, utakmice... Trudim se da na treninzima odradim sve što imam i čekam trenutak kada ću moći da se pridružim drugovima", kaže Vilotić i priznaje da ga je po saznanju da mora na operaciju sve nerviralo.

"Dosta se u medijima spekulisalo. Bio sam ljut na sve... Bilo mi je teško da objasnim ljudima o čemu se radi, a vjerovao sam da će poslije operacije da krene sve na bolje. Kažu da je i takvo pozitivno razmišljanje dosta pomoglo."

Vilotić nije propustio priliku da se zahvali svima koji su mu dali podršku u teškim danima.

"Imao sam podršku porodice, kluba, navijača, medija, javnosti... Dobio sam podršku i od srpskih reprezentativaca, posebno od Dejana Stankovića, koji je ponovo potvrdio ono što sam znao - da je veliki čovjek. Uvijek ću to isticati. Drago mi je što postoje takvi ljudi u fudbalu, pogotovo što su zvezdaši."

Podrška je stigla i od navijača Partizana...

"Veoma me je iznenadila podrška rivalskih ekipa, uključujući Partizan i njegove navijače. Radujem se što ćemo ponovo biti rivali, ali se nadam da ćemo mi na kraju da slavimo titulu", zaključio je on.

Vilotić je posljednji put nastupio za Zvezdu u prvom kolu protiv Smedereva. Operacija tumoroidnog tkiva izvršena je početkom septembra u Bolonji.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC