• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo problema: Vest Hem je čuo ne, ovo bi moglo da se desi i ostalima!

Autor Dušan Ninković

Igrači imaju planove koji se baš i ne poklapaju sa završnicom sezone.

 Problem-za-klubove-Premijer-lige-Vest-Hem-nastavak-sezone-Dzeremi-Ngakija-odbio-produzetak-ugovora Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Premijer liga će se nastaviti i završiti, to nam je već poznato, ali će klubovi imati velikih problema u finišu sezone. Vest Hem je već dobio jedno glasno NE od svog fudbalera, a ovo bi moglo da izazove velike poremećaje u klubovima.

Kako prenose britanski mediji, mladi desni bek Džeremi Ngakija odbio je produžetak saradnje sa timom iz Londona, pa po svemu sudeći, neće učestvovati u poslednjim mečevima ove sezone.

Možda će vas zanimati

Njegov ugovor ističe 30. juna i on je od tog dana slobodan igrač, a u klubu su planirali da ostane makar do kraja sezone. spremili su proširenje, na mesec dana, pa da se onda ponovo seda za pregovarački sto, ali je momak ponikao u klubu to odbio!

Mladi fudbaler (septembar 2000. godine) je ponikao u Vest Hemu, za koji nastupa od 2014. godine. On se do seniorskog tima probio ove godine, a debi je upisao u januaru, na meču protiv Liveprula. Poslednje tri utakmice pred pauzu izazvanu korona virusom počeo je kao desni bek, što je nagovestilo da u klubu imaju planove za njega.

Ali, on očigledno ima drugačije planove...

Klub je bio spreman da mu ponudi produžetak saradnje na mesec dana, odnosno dok se ne završi tekuća sezona, uz 5. 000 funti nedeljno, ali to nije naišlo na odobravanje. Zato će ''Čekićari'' morati da razmatraju drugačije opcije.

Sličan problem bi mogao da ima Čelsi, koji je uspeo da potpiše produžetak saradnje sa Olivijeom Žiruom i Vilijem Kabaljerom, ali nije sa Vilijanom i Pedro. Za obojicu postoji interesovanje, pa bi oni mogli da napuste klub pre kraja sezone i da ne učestvuju u poslednjim ligaškim mečevima ''Plavaca''.

Biće zanimljivo i u Totenhemu, koji želi da zadrži Jana Vertongena, ali nije poznato da li je Belgijanac spreman da saradnju produži samo do kraja tekuće sezone. Šuška se da bi on radije da potpiše višegodišnji ugovor.

Bornmut je već odlučio da im Džordon Ajb, koji je stigao iz Liverpula kao veliki talenat, nije potreban i da sa njim neće nastavljati saradnju, ali će ''Trešnjice'' učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrže Rajana Frejzera. Za vezistu su interesovanje pokazali i mnogo bogatiji klubovi, poput Arsenala.

Vest Hem na poziciji desnog beka ima još tri opcije, ali su dvojica igrača koji konkurišu za to mesto povređeni. Rajan Frederiks i Ben Džonson neće moći na teren, pa će ulogu, verovatno, obaviti vremešni Pablo Zabaleta.

Premijer liga se nastavlja 17. juna, a ''Čekićari'' do kraja meseca imaju samo dve utakmice, protiv Vulverhemptona i Totenhema. U preostalih pet mečeva, Dejvid Mojes će biti u problemu, jer će njegov tim, koji se bori za opstanak, biti ranjiv na desnom boku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC