• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča na treningu Milana! Ibrahimović i Onjevu

Bilo je samo pitanje vremena kada će se u Milanu zamisliti da li je trebalo da dovode Zlatana Ibrahimovića iz Barselone.

 Tuča na treningu Milana! Ibrahimović i Onjevu Izvor: MONDO

Kao što su se u Barseloni odlučili da već poslije jedne sezone daju na pozajmicu (!?) igrača kojeg su platili 45 miliona evra i za njega dali još Samjuela Etoa...

Nakon što je nekoliko nedelja po dolasku u Milan iz čistog hira šutnuo u leđa mladog i malo poznatog saigrača Rodnija Strasera iz Sijera Leonea, a onda vrištao od smjeha sa Ronaldinjom diveći se svojoj hrabrosti, Ibrahimović je inicirao još jedan incident na treningu rosonera.

S tim da mu je ovog puta "pomogao" i Oguči Onjevu.

Poslije svega što se dogodilo i čemu je prisustvovalo 30-ak navijača Milana, trener tima Masimilijano Alegri morao je da prekine trening u petak popodne.

Onjevu i Ibrahimović su prvo ušli u žučnu raspravu sa sočnim uvredama, a onda i razmijenili pesnice i udarce, pa je čak deset igrača Milana moralo da ih razdvaja.

Frka je počela nakon što je Ibrahimović pogibeljno ušao u noge Amerikancu, koji se nalazi u finalnoj fazi oporavka od teške, teške povrede, zbog koje je propustio kompletnu sezonu 2009/2010.

Isfrustriran zbog svega i činjenice da saigrač nimalo razumijevanja nema za njegovu ozbiljnu povredu, Onjevu je skočio i krenuo prema Šveđaninu  porijeklom iz BiH, a već par sekundi kasnije "Milanelo" je bio svjedok tuče dvojice saigrača.

Do ove vijesti, prva je u Italiji stigla "Gazeta Delo Sport".

Alegri je, tvrdi izvor ovog sportskog lista, morao da prekine trening i zbog tenzije, ali i zbog zahtijeva navijača, koji su bili užasnuti scenom.

U izvještajima se navodi da će narednih dana biti poznato da li će i u kojoj mjeri Ibrahimović i Onjevu biti kažnjeni zbog nediscipline.

Onjevu je došao ljeta 2009. godine iz Standarda iz Liježa i debitovao je za Milan u Ligi šampiona protiv Ciriha. Potom je otputovao na kvalifikacioni meč za SP u Južnoj Africi između Hondurasa i SAD, gdje je doživio tešku povredu koljena, poslije čega je operisan, a oporavak traje do danas.

Onjevu se nada da će uskoro dobiti priliku da ponovo zaigra za Milan, a kada je saznao da neće igrati do kraja sezone 2009/10, upravi Milana ponudio je da u to vrijeme ne prima platu. Na taj prijedlog, predsjednik kluba Silvio Berluskoni reagovao je tako što je 195 cenimetara visokom Amerikancu produžio ugovor na još godinu dana, uz naravno odbijen zahtijev da bude izuzet sa platnog spiska za prošlu sezonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC