• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: BSK mora pasti

Trener Partizana rekao je da će sve osim pobjede nad Borčancima u 11. kolu Superlige (nedelja, 13.00) smatrati neuspjehom.

 Stanojević: BSK mora pasti Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević podsjetio je na konferenciji za novinare da je šest bodova protiv BSK-a prošle sezone osvojeno uz dosta muke.

U Humskoj 1 bilo je 2:1, poslije vođstva gostiju, a na Karaburmi takođe 2:1, s tim da je Marko Jovanović postigao pobjedonosni gol u 92. minutu. Na oba meča ekipu je vodio Goran Stevanović.

"Igraju čvrsto, dobro su organizovani, a imaju i iskusnog trenera Kikovića. Znamo da nas čeka vrlo teška utakmica, ali u nju ulazimo sa imperativom pobjede, kao i do sada. Sve drugo bilo bi neuspjeh", rekao je Stanojević.

Partizan je u srijedu, porazom od portugalske Brage, izgubio i teoretske šanse da se na proljeće takmiči u Evropi. Ostaje da se vidi kako će ekipa reagovati na četvrti poraz u Ligi šampiona.

"Nikada ne tražim alibi... Imamo dosta kvalitetnih igrača, ali za utakmicu na Karaburmi nećemo previše rotirati ekipu. Na mečevima Lige šampiona stičemo veliko iskustvo. Nadam se da nećemo dozvoliti da nam se zbog takmičenja u Evropi dogodi iznenađenje u prvenstvu".

Stanojević je naveo da nekoliko igrača ima zdravstvene probleme pred nedeljnu utakmicu.

"Saša Ilić je imao problema i prije Brage. Boju muči loža, a Babović je možda slomio prst. Dosta igrača nije treniralo dan poslije Brage, pa ćemo sačekati posljednji trening da vidimo na koga možemo da računamo".

Mladi trener istakao je da su pojedini mediji, poslije utakmice sa Bragom u Humskoj 1, pogrešno interpretirali njegovu izjavu da se stidi Partizana.

"Ponosan sam što smo prvi na tabeli, što igramo Ligu šampiona i za to su najzaslužniji igrači. Samo ne volim kada se neke reči izvlače iz konteksta. Rekao sam da se stidim igre iz prvog poluvremena", objasnio je Stanojević.

Partizan pred 11. kolo vodi na tabeli sa dva boda više od Rada, a tri više od Crvene zvezde.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC