• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo je! Čelsi kupio najtalentovanijeg napadača današnjice!

Autor Milutin Vujičić

Čelsi je dogovorio i drugi transfer ovog leta i biće vrlo zanimljivo gledati tim Franka Lamparda u 2020/21...

 Gotovo je! Čelsi kupio najtalentovanijeg napadača današnjice! Izvor: Maja Hitij/Bongarts

Timo Verner (22) je novi fudbaler Čelsija!

Nemački i engleski mediji spekulisali su prethodnih dana da su se dva kluba dogovorila oko transfera vrednog blizu 60 miliona evra, a navijače Čelsija obradovalo je ovog jutra saopštenje u kome se potvrđuje da će Verner pet godina nositi opremu "plavaca".

Možda će vas zanimati

Delovalo je da će sjajni napadač Lajpciga, verovatno najtalentovaniji u generaciji, preći u redove Liverpula zbog dobrog odnosa sa Jirgenom Klopom, ali "redsi" su odustali jer nemaju novca (!?).

Tako je Čelsi iskoristio nemogućnost novog šampiona Premijer lige da izdvoji 60 miliona evra za transfer i reagovao pre njih, zahvaljujući i sposobnosti direktorke Marine Granovskaje. Kontaktiran je prvo klub, pa igrač i sve je dogovoreno oko Vernerovog dolaska na "Stamford bridž".

"Oduševljen sam što dolazim u Čelsi, ponosan sam što sam u tako velikom klubu. Zahvalio bih se i Lajpcigu koji će mi zauvek biti u srcu. Radujem se narednim sezonama sa novim saigračima, novim trenerom i naravno navijačima. Pred nama je veoma uspešna budućnost", kazao je Timo Verner za sajt Čelsija, a potvrđeno je da će za Lajpcig igrati još samo do kraja Bundeslige.

To znači da Timo Verner neće učestvovati za Lajpcig na "fajnal-ejtu" Lige šampiona u avgustu pošto će se sa Čelsijem spremati za narednu sezonu.

Podsetimo da je Timo Verner izdanak Štutgartove škole fudbala i da je ove sezone u Lajpcigu postigao 31 gol i zabeležio još 12 asistencija na 40 mečeva, što je statistika vredna divljenja, a teško da neko može da ospori da vredi manje od 60 miliona evra na današnjem tržištu.

Uz to, Čelsi je već dogovorio i dolazak Hakima Ziješa iz Ajaksa za oko 37 miliona evra, pa se već u junu može konstatovati da su jedni od pobednika prelaznog roka.

Tu verovatno nije završena njihova aktivnost pošto žele i Kaija Haverca (Bajer) i Bena Čilvela (Lester). 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC