• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mišković kroji Zvezdin spisak

Sudeći prema novinskim napisima, Crvenu zvezdu na kraju sezone očekuju žestoke promene u igračkom kadru.

 Mišković kroji Zvezdin spisak Izvor: MONDO

Crvena zvezda najavljuje zanimljiv letnji prelazni rok, jer i dalje ima (pre)veliki broj prvotimaca sa profesionalnim ugovorima, a u isto vreme timu su neophodna pojačanja i to u svim linijama!

U Ljutice Bogdana ističu da je u prvom planu borba za odbranu titule, dok je tema o odlasku i dovođenju novih igrača u drugom planu.

"Novosti" pišu da su desni bek Aleksandar Pantić i štoper Bojan Miladinović, koji nisu trenirali sa najboljim timom ovog proleća, jer trener Aleksandar Janković nije računao na njih, dobili sve papire i mogu da traže novu sredinu.

Mnogo je još igrača koji mogu ili će morati da odu. Dozvolu odavno imaju kapiten Dejan Milovanović, Dušan Basta i Nenad Milijaš, čekaju se ponude koje bi sve zadovoljile. Sledi, gotovo sigurno, rastanak i sa Kastiljom, Barkosom, možda Gajom, Koromanom, Jestrovićem...

Traži se i rešenje za fudbalere koji su godinama tu, a nisu uspeli da se nametnu.

Na platnom spisku su, na primer, čak petorica golmana! Uz Ranđelovića, Banovića i Bajkovića, tu su i Radivojević (pozajmljen Borcu iz Čačka) i Pavlović (ovih dana napustio Bežaniju i trenira sa crveno-belima).

Traže se, istovremeno, pojačanja. Predsednik Toplica Spasojević uoči zimskog prelaznog roka naglasio je da je novac obezbeđen. Prioritet su bili štoper i napadač, ali te želje ostale su samo snovi. Novac je, verovatno, sačuvan, pa šampion po tom pitanju ne bi trebalo da ima probleme ovog leta. Još se i zaradilo prodajom Moline, Bajalice, Salasa...

Šef skautske službe Goran Vasilijević snimao je u prethodnom periodu u nekoliko zemalja potencijalna pojačanja. Nije tajna da je bio u Bugarskoj. Spreman je spisak sa nekolicinom igrača iz Srbije, ali i okolnih država.

"Mogu samo da kažem da je reč o osmorici fudbalera, a spisak je predat članu Upravnog odbora Marku Miškoviću i sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću. Važnije od svega je da su svi izrazili želju da obuku dres Crvene zvezde i imaju neophodan kvalitet", izjavio je Vasilijević.

Među tom osmoricom nisu Some (Kongo) iz Bežanije, igrač kojeg je u Srbiju doveo Marko Mišković, kao i Princ Tagoe (Gana), već dugo na meti najtrofejnijeg srpskog kluba, koji bi sada konačno mogao da stigne među crveno-bele.

"Zaista o imenima ne mogu baš ništa da kažem, razumite me", kratak je bio Vasilijević.

Crvenoj zvezdi u svakom slučaju narednog leta ne trebaju "bombastična" pojačanja. Najavljivani su "čarobnjak" (Salas), novi Savićević (Molina), majstor koji sa lakoćom rešeta mreže (Barkos)...

Niko od njih, kao ni poljski reprezentativac Bronovicki i Lukaš, koji je zbog srčanih problema morao da završi karijeru, nisu opravdali očekivanja.

Sada su šampionu neophodna pojačanja. Ne na papiru, nego na terenu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC