• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlučeno! Evo gdje će Siti dočekati "redse" u meču koji može da riješi sve

Autor Pavle Knežević

Razmatrane su opcije i stanje i odluka je donijeta

 Premijer-liga-Mancester-siti-Liverpul-mec-odlucuje-o-tituli-odredjeno-gdje-se-igra Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Liverpul je na samo dva boda od sna sanjanog tri decenije! "Redsi" doduše mogu da postanu šampioni već večeras ako Mančester siti ne pobijedi Čelsi u gostima, ali ako ishod ne bude takav, onda nas čeka spektakl.

Onda o titulu odlučuje utakmica Siti – Liverpul, koja se igra sljedeće nedjelje. Poslije mnogo nagađanja i razgovora o bezbjednosnoj situaciji, odlučeno je gdje će se igrati.

Možda će vas zanimati

Ovo je jedna od pet utakmica za koju je engleska policija tražila da se igra na neutralnom terenu da bi se spriječilo okupljanje navijača.

Ali, posle sastanka bezbednosne komisije Sitija, odlučeno je da Etihad može da bude domaćin, tako da će Siti dočekati Liverpul u potencijalno najznačajnijoj utakmici – kod kuće!

"Poslije posljednjih utakmica Premijer lige, koje su se igrale bez navijača, bezbjednosna komisija nema primjedbi da se utakmica protiv Liverpula igra na Etihadu u četvrtak, 2. jula. Kao i sa ostalim utakmicama Premijer lige, ova će se igrati bez navijača", stoji u saopštenju ove komisije.

Ako Siti pobijedi večeras, Liverpulu će sljedeće nedjelje biti dovoljno samo da ostane neporažen da bi poslije 30 godina ponovo postao šampion Engleske.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC