• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Partizan pravi srpski klub: Još od Kosova...

Autor Vladimir Sukdolak

Šta je predsednik "parnog valjka" Milorad Vučelić rekao fudbalerima Partizana na početku letnjih priprema.

 Zašto je Partizan [pravi srpski klub]: Još od Kosova... FK Partizan početak priprema Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Predsednik Partizana Milorad Vučelić vrlo slikovito je počeo obraćanje fudbalerima i prisutnima na prozivci u "Zemunelu" pred početak letnjih priprema.

"Parno valjak" je prošlu sezonu završio bez osvojenog trofeja, što je prvi put od kada je Vučelić na čelu kluba. Čelnik crno-belih je Partizan ocenio kao pravi srpski klub, igrao je dobro, ali nije pobedio.

Možda će vas zanimati

"Mi smo u prethodnoj godini pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne utakmice, ali na kraju nismo pobedili ni u jednom takmičenju. Od Kosova to je srpski specijalitet", počeo je obraćanje na početku letnjih priprema predsednik crno-belih.

"Žao mi je što danas među nama nema Đumija (Milana Đuričića), za koga mene vezuje i lično prijateljstvo i koji je dao mnogo toga Partizanu. Nadam se da će ostati na neki način u klubu. Želim da mu se u svoje ime i ime kluba zahvalim. Želim dobrodošlicu Radovanu (Ćurčiću) u stručni štab i verujemo u njegove dokazane kvalitete.

 Vučelić je tako u rezultatski neuspešnoj sezoni pronašao utehu.

"Eto, pravi smo srpski klub, što je samo po sebi dovoljno. Voleo bih da izneverimo tradiciju ovog velikog naroda i da izneverimo da olimpijska načela po kojima je važno učestvovati i da ove sezone pobedimo, pre svega u prvenstvu, da postignemo što bolji rezultat u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo minule sezone izgubili zahvaljujući našoj lošoj igri i time što nismo ušli sa dovoljno žara", bio je iskren prvi čovek Partizana.

Ponosan je na igre crno-belih...

"Ovde ima igrača vrhunskog kvalitzeta, najvišeg, nema boljih igrača u Srbiji i nadaleko. Neke od vas gledam i vidim. Samo kada igrate pod punom koncentracijom – mi smo veliki tim. To smo pokazali protiv Mančester junajteda i AZ Alkmara... Želim vam da igrate punim angažmanom i ne da ostavljate srce na terenu. Srcu je najbolje tamo gde jeste, ako je srce junačko, naravno, ono je najbolje da bude u grudima gde jeste", rekao je Vučelić i poželeo sreću svojim igračima.

Početak priprema
Izvor: YouTube/FK Partizan


"Od sveg srca vama i nama želim uspeh u takmičenjima koja su pred nama. Radovaćemo se svim našim pobedama, strepećemo na svim utakmicama, ali onda, ja barem kada vidim vaš angažman u prvih 15 minuta, mogu uvek da vam sa 99 odsto kažem kakav će biti ishod tih utakmica. Vi ćete pobediti. Mi ćemo se iz uprave truditi maksimalno za ono što je do nas. Molim za razumevanje ako se nekada nešto kasni ili nije potaman. To se dešava u životu...".

Podrška studentu

"Nadam se da si položio prijemni na Ekonomskom fakultetu. Želim ti uspeh u studiranju. Video sam i ne mogu da se ne odazovem tom."

Apelovao je na fudbalere da se čuvaju korona virusa, jer težak period tek predstoji.

"Što se tiče korone, molim vas, pazite na svoje zdravlje. Nažalost, problemi nas neće napustiti čitave sezone koja je pred nama. Biće tu mnogih iskušenja, koja nisu samo fudbalska, nego će ona biti opšta.

Predsednik Partizana u svom stilu je završio obraćanje fudbalerima.

"Želim vam da izbegnete povrede, da budete spremni, uspeh... Živeo Partizan, napred Partizan", rekao je Milorad Vučelić.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC